De leukste cadeautjes voor op je verlanglijstje

Plein | zondag 13 november | Speelgoed

pakjesavond

Yes! Pakjesavond staat alweer bijna voor de deur. De periode van het zetten van je schoen. Een spannende, maar veelal leuke periode voor alle kinderen in het land. De lijstjes zijn bijna weer in de maak, voor het gemak helpen wij de Sint een handje en hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet.

Ontdek het volledige assortiment Speelgoed en cadeaus op Plein.nl

Familiespellen

Een familiespel is niet alleen een leuk cadeau voor de ontvanger, maar ook voor alle toekomstige medespelers! Tegenwoordig zijn er talloze familiespellen voor iedere leeftijd. Zie jij ook door de bomen het bos het meer? Geen paniek, wij vertellen je de leukste bordspellen voor jong en oud. Een van onze favorieten is de Toren van Pisa. Durf jij de toeristen op de wankelende toren van Pisa te plaatsen? Spanning gegarandeerd. Meer en liefhebber van bordspellen? Een all-time favorite is Monopoly, het spel voor onderhandelaars om de ultieme rijkdom te behalen. Ook verkrijgbaar in Turbo, Vals Geld, Junior en Super Elektrisch Bankieren.

Ontdek het volledige assortiment Bordspellen op Plein.nl 

familiespellen

Speelgoed en gadgets

Ook kinderen gaan mee met de technologie, wat is er dan leuker om te krijgen dan gave gadgets? Denk bijvoorbeeld aan de Analoog Horloge in Metalen Blik L.O.L of Analoog Horloge in Metalen Blik Paw Patrol. Voor de echte Paw Patrol fans is er ook de Paw Patrol spaarpot kluis. Deze is geschikt voor alle soorten munten en briefgeld. De kluis is zelfs voorzien van een automatische biljetten inname. De kluis werkt met een pincode en geluidseffecten. Een onmisbaar cadeau op vele verlanglijstjes zijn Pokémon kaarten. Leuk om mee te ruilen en te spelen! Voor de Spiderman fans en creatieveling onder ons is de gevulde Spiderman etui is een super leuk cadeau om te ontvangen: De etui heeft dankzij de drie ritsen verschillende vakken. Inclusief pen, potloden, stiften, kleurpotloden, gum en puntenslijper.

Knutselen 

Is jouw kind ook het liefste de hele dag bezig met knippen, plakken, tekenen en andere creatieve bezigheden? Dan zijn deze cadeautips ideaal voor de echte knutselkont onder ons. Met de mega set van Play-Doh heb je eindeloos veel keuze en plezier. Met maar liefst 40 potjes boetseerklei kan je kindje zijn eigen fantasie gebruiken om de mooiste creaties te maken. Liefhebber van experimenten? De Big Fun Chemistry set zorgt voor geweldig experimenteerplezier! Het chemiestation voor thuis bevat alle laboratoriumbenodigdheden zoals reageerbuisjes, maatbekers en pipetten die een echte scheikundige nodig heeft en maakt scheikunde samen met veel materiaal tot een echte belevenis. Laat de echte kunstenaar in je kind naar boven komen met de Disney Frozen Blopens set. Met deze set maak je de mooiste creaties. De blopen geeft een mooi airbrush effect waardoor je kunstwerk er altijd spectaculair uitziet. 

Ontdek het volledige assortiment Knutselen op Plein.nl 

knutselen

Puzzels geven je kleinetje urenlang speelplezier. Ook wanneer het buiten even heel slecht weer is. Plein heeft een breed assortiment aan puzzels voor jong een oud. Een puzzel is naar een leuke bezigheid voor je kindje ook een zeer educatief speelgoed, zo zorgt het voor ruimtelijke inzicht, laat het je probleemoplossend denken en traint het je motoriek. Het assortiment van Plein bestaat uit geschikte puzzels voor elke leeftijdscategorie. Zo is er de Clementoni Little Puzzel Natuur voor de hele kleintjes. En Clementoni Disney Classics voor de iets grotere puzzelaars onder ons.

Ontdek het volledige assortiment Puzzels op Plein.nl 

Knuffels 

Lekker knuffelen met je favoriete knuffel! Wat wil je nog meer? Op Plein vind je een groot aanbod van knuffels van diverse merken.  Als je een knuffel voor iemand koopt, is het belangrijk om te kijken naar het formaat van de knuffel. Als een kind een knuffel niet kan vastpakken, dan vind hij/zij het meestal ook niet zo leuk. Koop voor een kleiner kindje daarom ook beter een kleinere knuffel. Bij Plein vind je een breed assortiment aan knuffels. Zo is er de Warmies Magnetronknuffel Hond Puppy, een knufel die in de magnetron kan, waardoor hij kan dienen als heerlijke kruik. De Alecto Knuffel Olifant heeft geluid en een ingebouwd nachtlampje.

Ontdek het volledige assortiment Knuffels op Plein.nl

puzzelen

Speelgoed & Cadeaus kopen op Plein.nl 

Plein heeft een breed assortiment cadeaus en speelgoed. Van diverse bordspellen tot verschillende spelkaarten en knuffels.

Ontdek het volledige assortiment Speelgoed en cadeaus op Plein.nl

Over de schrijver

Plein
Plein

Op Plein vind je alles voor de verzorging van jezelf, je gezin, huishouden & huisdier.