Betaalmethoden

Het factuurbedrag en alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Op Plein.nl is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Zelf een overboeking doen
  • Achteraf betalen (Klarna)
  • Bancontact/Mister Cash

iDEAL ideal logo

Vertrouwd en eenvoudig internetbankieren voor de aangesloten Nederlandse banken.

  • Betalen mogelijk zonder registratie
  • Snel en eenvoudig met internetbankieren
  • Direct inzichtelijk of betaling is gelukt

Creditcard mastercard visa

Betaling is mogelijk met Visa of Mastercard. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Zelf een overboeking doen

Het is mogelijk het openstaande bedrag zelf over te maken, zonder iDEAL. Kies tijdens het bestellen voor de betaalmethode "Zelf een overboeking doen". Na de bestelling ontvang je een e-mail van onze financiële partner Buckaroo met daarin een betaallink. Daarin in staan alle gegevens om een overboeking te doen. 
Let op: na ontvangst en verwerking van de betaling door onze financiële administratie, wordt de bestelling verzonden. Houd rekening met een vertraging van 1-3 werkdagen.

Klarna (achteraf betalen) 

Met Klarna ontvang je eerst de producten thuis. Wanneer je bestelling verzonden is, ontvang je per e-mail de factuur met instructies hoe je betaalt. Je hebt dan 14 dagen om de factuur te voldoen. Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Let op: op basis van je gegevens vindt een kredietcheck plaats om te kijken of je in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, controleer nog een keer je gegevens en probeer het nog een keer. Word je onverhoopt toch geweigerd door Klarna, kies dan een van de alternatieve betaalmethoden. Om gebruik te maken van Klarna moet je 18 jaar of ouder zijn en ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Op factuur betalen

Om achteraf op factuurbasis mogelijk te maken heb je een 'Mijn Plein account' nodig. Je hebt dan 14 dagen om de factuur te voldoen. Als je nog niet aan hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Plein 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Elke bestelling met de betaalmethode achteraf betalen wordt bij Plein gecheckt, ook als je al een account hebt. Wij behouden ons het recht voor zonder opgave van redenen je deze betaalmethode niet aan te bieden. Dit is afhankelijk van het resultaat van de toetsing van je gegevens. Je kunt dan gebruik maken van een andere betaalmethode zoals in bovenstaande aangegeven. Heb je vragen? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice door te bellen naar +3188-8000-200.

Bancontact / Mister Cash bancontact

Met Bancontact / Mister Cash betaal je veilig en gemakkelijk online. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving op basis van beveiligingsmethodes van je eigen bank.