Beste online drogist

Zilveren Shopping Award voor Plein.nl

Plein.nl heeft dit jaar voor het eerst deelgenomen aan de Shopping Awards. De gouden, zilveren en bronzen awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste webwinkels in Nederland. Consumenten en experts hebben gedurende de maand maart de mogelijkheid gehad een stem uit te brengen op hun favoriete webshop. De prijzen worden verdeeld op basis van 50% publieksstemmen en 50% vakjury stemmen. 

Topprestatie

Dinsdag 7 juni mocht Plein.nl zich als genomineerde melden in de categorie Drogisterijen bij het Shopping Awards Gala in Hotel Huis ter Duin. Plein.nl is door het publiek genomineerd als één van de beste online drogisterijen en daarmee hebben we een zilveren award gewonnen. Wij zijn super trots op deze topprestatie. De gouden award ging naar @The Good Roll, waar wij ze van harte mee feliciteren.

Quote Juriaan Spoormaker - Algemeen directeur

“We hebben voor het eerst dit jaar met Plein.nl mee gedaan aan de shopping awards en meteen de zilveren award voor beste online drogisterij gewonnen. Dat is een geweldige beloning voor en prestatie van het hele team van Plein.nl. Het geeft aan dat we op de goede weg zijn en klanten ons waarderen.”

Heb je nog vragen of opmerkingen?
Wij zijn momenteel niet aanwezig. Elke werkdag van 08:00 tot 19:00 staan we voor jou klaar.
Telefonisch contact:
Nederland: 088-8000-200
België: 03-8080-294
WhatsApp naar:
088-8000-200
Stuur een e-mail:
[email protected]
Stel je vraag via:
Messenger