Ontdek de gummies van Orthica

Plein | vrijdag 29 maart | Gezondheidsproducten

weerstand

Advertentie

Supplementen kunnen een gezonde levensstijl niet vervangen en zijn daar ook niet voor bedoeld. Maar soms kan je lichaam wel een beetje extra ondersteuning gebruiken. Orthica heeft een uitgebreid assortiment dat ondersteuning kan bieden als aanvulling op gezonde voeding. 

Ontdek het volledige assortiment van Orthica op Plein.nl

Uitgebreid assortiment voedingssupplementen 

We vragen veel van onszelf, waardoor het niet altijd lukt om een optimaal uitgebalanceerd voedings- en leefpatroon na te leven. Daarnaast kunnen levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich mee brengen. Ondersteuning met voedingssupplementen kan je helpen. 

Als je een voedingssupplement gaat gebruiken is het verstandig om te kiezen voor een aanvulling die bij jou past. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde behoefte. Daarom heeft Orthica een uitgebreid assortiment met verschillende doseringen en formuleringen. Zo zijn er bijvoorbeeld producten specifiek voor kinderen, mannen en vrouwen. De voedingssupplementen zijn verkrijgbaar in (vega)capsules, tabletten, poeders, vloeistof, softgels en gummies. 

weerstand gummies

Smaakvolle Multivitamine en Weerstand¹ Gummies

Orthica heeft vier gummies in het assortiment. Dit zijn de Orthica Weerstand Gummies en Orthica Multi Gummies. Beide zijn ook verkrijgbaar in Dino variant, speciaal voor kinderen. 
De Weerstand Gummies hebben een lekkere frambozensmaak en bevatten vitaminen, het mineraal zink en vlierbesextract.

De Multi Gummies hebben een framboos-bosbes smaak en bevatten hoge doseringen van vitamine A, B3, B5, B6, B12, C, D, E, foliumzuur en biotine.

¹ Zink, vitamine C en D

Makkelijk slikbaar

De gummies zijn makkelijk in te nemen, ook als je moeite hebt om pillen, tabletten of capsules te slikken. Je mag op deze gummies kauwen, waardoor je ze niet in z’n geheel hoeft door te slikken. Door het slikgemak en de smaak zijn de gummies een toegankelijke en prettige aanvulling van vitamines en mineralen op je gezonde voeding. De gummies passen in een vegan levensstijl. 

weerstand gummies

De pluspunten van de Gummies op een rijtje

  • Makkelijk in te nemen, je kunt er op kauwen
  • Lekker van smaak
  • Vegan
  • Bevatten geen synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen  

weerstand gummies

Jouw vitaliteit en de deskundigheid van Orthica

Orthica biedt al 40 jaar kennis, educatie en voedingssupplementen die optimaal gedoseerd zijn voor iedere levensfase en leefstijl.
De naam Orthica is geïnspireerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Het is de missie van Orthica om de orthomoleculaire voedingsleer toegankelijk te maken voor iedereen. Ongeacht je levensstijl of levensfase. De producten zijn orthomoleculair gedoseerd en vrij van onnodige toevoegingen. Daar waar mogelijk kiest Orthica altijd voor ingrediënten uit de natuur. 

Orthica is:

  • Orthomoleculaire doseringen
  • Assortiment voor jou en je geliefden
  • Ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie
  • Meest geadviseerd
  • Groot in probiotica

Ontdek het volledige assortiment Orthica op Plein.nl

Over de schrijver

Plein
Plein

Op Plein vind je alles voor de verzorging van jezelf, je gezin, huishouden & huisdier.