Over Plein

over-plein

Onze missie? We brengen de wereld van verzorging bij jou thuis!
Shampoo op? Hond zonder brokjes? Geen voorraad luiers meer? Plein.nl heeft alles in huis voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huishouden en je huisdier. Of je favoriete douchegel nu bijna leeg is, je tandenborstel toe is aan vervanging of het wasmiddel op is, binnen 24 uur heb je weer een mooie voorraad in huis.

Bij Plein.nl hebben we een passie voor verzorging. Naast een groot aanbod aan A-merken, hebben we ook een uitgebreide selectie aan kleine innovatieve en duurzame merken in ons assortiment.

We hebben onze producten opgedeeld in verschillende categorieën en breiden deze ook uit om onze klanten een nog breder assortiment te bieden. Zo hebben we speelgoed onlangs nog aan ons assortiment toegevoegd en willen we ook het aantal producten binnen de categorie eten & drinken uitbreiden. 

Hoe het allemaal begon

In 2003 op een zolderkamer in Rotterdam om precies te zijn. Juriaan, onze directeur begon met een informatieve website Tandartsplein.nl. Hier kon je terecht voor alle specialistische informatie rondom mondverzorging. Drie jaar later wordt dit dentale platform uitgebreid met een webshop. 

Vanaf dan groeit Plein steeds verder en zijn er meerdere verhuizingen nodig om de belofte ‘voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis’ waar te kunnen maken. 

Inmiddels...

Ons magazijn is in Moerdijk. Dit magazijn heeft voldoende ruimte voor het complete assortiment van Plein.nl en daarmee zijn we op meer groei voorbereid.

Ons kantoor ligt naast het NS treinstation van Maarssen, in een van de torens van winkelcentrum Bisonspoor. We hebben een open kantoorruimte en er heerst een informele sfeer. We vinden het belangrijk dat je heel zelfstandig kan werken en de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. 

Heb je nog vragen of opmerkingen?
Wij zijn momenteel niet aanwezig. Elke werkdag van 08:00 tot 19:00 staan we voor jou klaar.
Telefonisch contact:
Nederland: 088-8000-200
België: 03-8080-294
WhatsApp naar:
088-8000-200
Stuur een e-mail:
[email protected]
Stel je vraag via:
Messenger