Over Plein

over-plein

Shampoo op? Hond zonder brokjes? Geen voorraad luiers meer? Plein.nl heeft alles in huis voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je huis en dier. Of je favoriete douchegel nu bijna leeg is, je tandenborstel toe is aan vervanging of het wasmiddel op is, binnen 24uur heb je weer een mooie voorraad in huis. Bij Plein.nl hebben we een passie voor verzorging. We hebben niet alleen een groot aanbod aan A-merken ook hebben we een uitgebreide selectie aan kleine innovatieve merken in ons assortiment.

Plein.nl is onderverdeeld in een aantal groepen:

  • Mondverzorging: van (elektrische) tandenborstels tot tandpasta, mondwater, ragers en meer gespecialiseerde mondverzorgingsproducten.
  • Drogisterij: douchegel, scheermesjes, paracetamol, make-up, afslankmiddelen: al je drogisterijproducten van alle bekende en minder bekende merken, vind je hier in een duidelijk overzicht.
  • Huisdier: of je nu een hond, kat, vogel of konijn hebt: het beste voer, snacks, speelgoed en verzorgingsproducten voor jouw favoriete huisdier.
  • Huishouden: schoon, schoner, schoonst met de schoonmaakproducten en -middelen die je vindt op plein.nl/huishouden/.
  • Baby: je kleintje verdient natuurlijk het allerbeste. Daarom vind je op plein.nl/baby/ een breed aanbod met verzorgingsproducten voor je baby maar ook speelgoed, hydrofiele doeken, voeding, flesjes en speentjes.

Hoe het allemaal begon

Op een zolderkamer in Rotterdam om precies te zijn met een informatieve website Tandartsplein.nl. Hier kon je terecht voor alle specialistische informatie rondom mondverzorging. Drie jaar later in 2006 wordt dit dentale platform uitgebreid met een webshop. Na een paar jaar wordt bestellingen inpakken en verzenden op een kamertje van 8 bij 8 m² iets te krap. Tijd dus voor een eigen magazijn en kantoor.

Er wordt gekozen voor thuisbasis Rotterdam. Met slechts een handjevol mensen wordt er elke dag keihard gewerkt aan het bouwen van de naam Plein.nl. Ook worden de specialistische pleinen nog beter neergezet. Vanaf 2013 zijn de categorieën binnen Plein, mondverzorging, drogisterij, huishouden, huisdier en baby, een feit.

In 2014 groeit het bedrijf – letterlijk – uit zijn voegen. Tijd voor een nieuw kantoor en een groter magazijn, zodat de belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waar kan worden gemaakt. In maart verhuist het complete team naar Houten waar het klaar is voor een fikse uitbreiding in assortiment en personeel. Twee jaar later groeit het bedrijf zo snel dat een nieuw magazijn nodig is. Een paar meter verderop wordt een apart distributiecentrum geopend voor Huisdierplein. Dat betekent meer ruimte en dus ook meer producten die de volgende dag al bij de klant kunnen worden bezorgd.

In 2019 zijn zowel het magazijn als het kantoor toe aan nieuwe plek. Voor het magazijn wordt gekozen voor Moerdijk. In het nieuwe magazijn is voldoende ruimte voor het complete assortiment van Plein.nl - van hondenbrokken tot toiletpapier en douchegel - en maken wij de belofte van 'voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis' waar.

Het hoofdkantoor verhuist naar Maarssen. Hier kijken wij uit over Utrecht en zitten we pal naast het NS treinstation van Maarssen. Met een club van zo'n 50 mensen werken wij elke dag aan het neerzetten van een prettige online shopervaring voor onze klanten. Een gepassioneerd team onder leiding van Juriaan Spoormaker zet elke dag dat stapje meer om de nummer 1 te worden in dagelijkse verzorging.

Heb je nog vragen of opmerkingen?
Wij zitten elke werkdag van 08:00 tot 19:00 voor jou klaar.
Telefonisch contact:
Nederland: 088-8000-200
België: 03-8080-294
WhatsApp naar:
088-8000-200
Stuur een e-mail:
[email protected]
Stel je vraag via:
Messenger