Bezorgen

Verzendkosten

Verzendkosten Onder 35,-* Vanaf 35,-*
Standaard verzending (Nederland) 3,90 Gratis
Standaard verzending (België) 4,95 Gratis
Standaard verzending (Duitsland) 7,80 3,90
Afhalen bij PostNL afhaalpunt (Nederland) 3,90 Gratis

*Op sommige orders onder de 50,- zit een locatietoeslag van 1,95 omdat deze uit verschillende magazijnen verzonden worden

Bijdrage gecombineerde bestelling

Om zo netjes mogelijk met onze producten en je bestelling om te gaan slaan we sommige producten, waaronder huisdierproducten, zoveel mogelijk op in een apart magazijn. Wanneer er bestellingen geplaatst worden waarbij producten uit 2 magazijnen verstuurd worden vragen we voor orders onder de 50,- een extra bijdrage van 1,95.

Beide pakketten worden door PostNL (in 99% van de gevallen) op dezelfde dag bij je bezorgd, voor beide pakketten zul je per e-mail een aparte verzendbevestiging met track & trace code van ons ontvangen.

Totale verzendkosten met locatietoeslag Onder 35,- Vanaf 35,- Vanaf 50,-
Verzending met toeslag Nederland 5,85 1,95 Gratis
Verzending met toeslag België 6,90 1,95 Gratis
Verzending met toeslag Duitsland 9,75 5,85 3,90

Standaard verzending met PostNL

Wij verzenden je bestelling altijd in een pakket zodat je deze met een Track & Trace code kunt volgen. Wanneer je pakket wordt verzonden, ontvang je een e-mail met de Track & Trace code. Vanaf dat moment kan je het pakket volgen. Bestelling voor 22u geplaatst kunnen de volgende dag geleverd worden tenzij anders aangegeven staat bij het product.

Wanneer er een 'uiterlijke' bezorgdatum gecommuniceerd wordt doen we er alles aan je pakketje zo spoedig mogelijk te verzenden. Uiteraard heb je het op de uiterlijke bezorgdatum zeker in huis.  Wil je zeker zijn van een bepaalde bezorgdag? Dan kun je zelf een specifieke datum in de toekomst kiezen.  PostNL bezorgt 99% van de pakketten op het aangevraagde tijdstip.

Ben je niet thuis?

Nederland: PostNL biedt het pakket 1 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan laat PostNL een kaartje met een QR-code achter of versturen zij een e-mail met daarin de informatie over het pakket. Op het kaartje wat de bezorger achter laat of de Digitale Kennisgeving staat het adres waar je het pakket kunt ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het PostNL afhaalpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.

België en buitenland: PostNL biedt het pakket 1 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan wordt je pakket naar een PostNL afhaalpunt gebracht. Op het briefje wat de bezorger achter laat staat het adres waar je het pakket kunt ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het PostNL afhaalpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.

Avondbezorging

Liever 's avonds je bestelling ontvangen? Avondbezorging is mogelijk voor leveringen op maandag t/m vrijdag. Je ontvangt je bestelling tussen 18:00 en 22:00 voor een meerprijs van 1,95. Deze service kunnen we enkel nog aanbieden in Nederland

Pakket afhaalpunt

Je kan kiezen uit meer dan 3300 winkellocaties die vaak ook op zaterdag en in de avonduren open zijn. Hiermee bepaal je zelf waar en wanneer je je bestelling ophaalt. Aan de hand van je postcode wordt de dichtstbijzijnde Pakket afhaalpunten getoond. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het Pakketpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.

Tijdskader bezorging

Onderstaand een overzicht van de bezorgdagen in samenwerking met PostNL. Zondag t/m vrijdag voor 22:00 besteld, is de volgende dag in huis*. 
 
* Let op: bij drukte of producten die een levertijd hebben communiceren we een 'uiterlijke' bezorgdatum. We doen er alles aan je pakketje zo spoedig mogelijk te verzenden. Op de uiterlijke bezorgdatum en wellicht zelfs eerder heb je het pakket in huis. Wil je zeker zijn van een bepaalde bezorgdag? Dan kun je zelf een specifieke datum in de toekomst kiezen. PostNL bezorgt 99% van de pakketten op het aangevraagde tijdstip.
Controleer altijd goed of je akkoord bent met de uiterlijke leverdatum voordat je afrekent.
 
Het onderstaande schema wijkt af bij extreme drukte en feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuw en Belgische nationale feestdagen.
 
Besteld voor 22u op Bezorgd op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag donderdag
Donderdag  Vrijdag

Vrijdag tot 22u

Vrijdag na 22u

Zaterdag

Maandag

Zaterdag Maandag
Zondag Maandag
  • Bezorgtijden zijn gebaseerd op de 24-uurs service van PostNL. Dit geldt voor 99% van de pakketten.
  • Voor België gelden andere bezorgtijden.

Bezorging & hygiëne

Het coronavirus houdt ons flink in de greep. Om je gerust te stellen, het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Je ontvangt je bestelling daarom zoals je van ons gewend bent. Door de vele orders en extra hygiëne maatregelen die zowel Plein als PostNL nemen kan het wat langer duren voordat we je bestelling kunnen bezorgen.  We houden je per e-mail op de hoogte van de status van je bestelling.

Contactloos bezorgen
Pakketten worden niet meer overhandigd door postNL. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen. 

Wanneer je bestelling een waarde heeft boven de 100,- zal PostNL in plaats van een handtekening vragen om de laatste 3 cijfers van je ID-bewijs. Hou deze dus alvast bij de hand wanneer de bezorger onderweg is.