Voordeligste online drogist

Welkom bij de voordeligste online drogist

Drogistplein.nl is verkozen tot de voordeligste online drogist van Nederland (bron: Consumentenbond, 2019). Het prijsniveau van de producten op Drogistplein.nl werd door 91% van de respondenten beoordeeld als zeer positief.

In de webshopcategorie 'Persoonlijke verzorging en gezondheid' scoort Drogistplein.nl gemiddeld een 8,3. Op het punt 'prijsniveau' scoorde Drogistplein.nl het beste. Maar liefst 91% van de respondenten is hierover tevreden. Dit maakt van Drogistplein.nl de voordeligste online drogist van Nederland. Ook op het vlak van bezorging, kwaliteit van producten, levertijd, bestelproces en op voorraad zijn van het product is minimaal 90% van de klanten tevreden. 

Het onderzoek

De Consumentenbond vroeg 8.600 online shoppers naar hun mening over de webwinkels waar zij onlangs iets kochten. De redenen om te kiezen voor een digitale winkel in plaats van een stenen winkel zijn onder meer:

  • Kan op elk moment van de dag/week
  • Product wordt thuisbezorgd
  • Gemakkelijker om prijzen te vergelijken
  • Grotere keuze in producten/assortiment
  • Prijs(niveau)

In de categorie 'Persoonlijke verzorging en gezondheid' bezochten de panelleden 12 winkels waar zij parfumerie- en drogisterijartikelen kochten. Deze 12 winkels scoren allen minimaal een 8, waarvan Drogistplein.nl een 8,3. Op het punt 'prijsniveau' scoorde Drogistplein.nl het beste. Maar liefst 91% van de respondenten is zeer tevreden over het prijsniveau van de producten. Dit maakt van Drogistplein.nl de voordeligste online drogist van Nederland.

Het complete onderzoek en alle resultaten lees je terug op de website van de Consumentenbond.