Actievoorwaarden

Bij Plein hebben we regelmatig gratis extra’s, leuke kortingen en toffe winacties voor je. Op deze pagina staan de details en voorwaarden per actie. De nieuwste acties staan bovenaan. Wanneer een actie afgelopen is, zullen de desbetreffende actievoorwaarden nog een week op deze pagina staan.

Wil je geen enkele actie missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Zo blijf je altijd op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Win een ZO schoonmaak jaarpakket met je vriend(in) tijdens Pleinfestijn

Het is Pleinfestijn en dat vieren we graag samen met jou! Maak daarom samen met je vriend(in) kans op een ZO schoonmaak jaarpakket.

  • Deelname is mogelijk tot en met 5 november 2023.
  • Deelnemen mag vanaf 18 jaar.
  • Deze actie is geldig in Nederland en België.
  • Deelname is alleen mogelijk via het officiële Plein.nl Instagram account.
  • Er worden in totaal 10 x 2 pakketten weggeven.
  • De winnaars krijgen op 7 november 2023 bericht via Instagram.
  • De pakketten worden binnen 2 weken na bekendmaking opgestuurd door de leverancier.
  • De winnaars worden willekeurig gekozen.

Actie geldig van 23-10 t/m 5-11

Als je even geleden een bestelling bij Plein hebt geplaatst, ontvang je na 4 dagen een mail met daarin de uitnodiging om een vriend of vriendin uit te nodigen*. Na het delen van de unieke link met jouw vriend(in) heeft hij of zij de mogelijkheid om zichtzelf aan te melden voor de nieuwsbrief van Plein. Na aanmelding ontvangt jouw vriend(in) automatisch een unieke kortingscode**. Plaatst jouw vriend(in) een bestelling in combinatie met de ontvangen kortingscode, dan ontvang jij als uitnodiger ook een unieke kortingscode. 

* Jouw vriend(in) moet minimaal 18 jaar zijn. 
**Is jouw uitgenodigde vriend(in) al bekend bij Plein? Dan ontvang je allebei geen kortingscode.  

Uitnodigen vriend(in) 
Wanneer jij jouw vriend(in) gaat uitnodigen mag deze persoon nog niet bekend zijn bij ons in het systeem. Mocht dit wel het geval zijn, ontvang je geen beloning. De uitnodigingslink in de mail is persoonlijk en te gebruiken voor één vriend(in). Via de uitnodigingslink kan jij als uitnodiger maximaal één kortingscode ontvangen voor een vriend(in) die Plein klant is geworden. 

Nieuwe klant van Plein 
Wanneer jij je via een vriend(in) hebt aangemeld bij Plein ontvang je een automatische mail met een unieke kortingscode. Deze kortingscode is 2 weken geldig en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes. Niet geldig op geneesmiddelen, babyvoeding 1 en cadeaukaarten.  

Jouw vriend(in) is nu ook klant 
Heb jij ervoor gezorgd dat jouw uitgenodigde vriend(in) ook klant bij Plein is geworden? Dan heb je via een automatische mail jouw unieke kortingscode ontvangen. Deze kortingscode is 2 weken geldig en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes. Niet geldig op geneesmiddelen, babyvoeding 1 en cadeaukaarten. 

Omdat we bij Plein onze trouwe klanten graag verrassen met leuke extra’s, persoonlijke kortingen en toffe winacties hebben we het Gouden Plein klant programma opgezet. Hoor je bij deze speciale groep? Dan ontvang je hier een e-mail over. Wil je dit liever niet, dan kun je je uiteraard altijd afmelden.

Vanaf 1 december 2020 verloten we elke maand een zorgvuldig geselecteerd verzorgingspakket onder onze trouwe klanten die geabonneerd zijn op de nieuwsbrief.

Je maakt kans door 5 keer of meer per jaar te bestellen op Plein en aangemeld te zijn op de Plein nieuwsbrief;
Alle aanmeldingen dingen automatisch mee;
De waarde van het pakket ligt rond de 75,-;
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
Medewerkers (en hun familie) van Plein.nl zijn uitgesloten van deelname aan deze actie;
Bij een vermoeden van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de resultaten behoudt Plein.nl B.V. zich het recht voor om geen prijs uit te keren;
De algemene voorwaarden van Plein.nl B.V. zijn van toepassing op deze actie.
Lees hier alles over de voorwaarden om als Plein Gouden klant het verzorgingspakket te winnen.

Omdat goede reviews andere klanten helpen bij hun aankoop stimuleren we dit door maandelijks een cadeaubon van 50,- te verloten onder de klanten die een aangekocht product gereviewd hebben. De winnaar wordt random geselecteerd en ontvangt hier een e-mail over. Wil je dit liever niet, dan kun je je uiteraard altijd afmelden.

Alle gepubliceerde reviews van klanten die een order geplaatst hebben van het gereviewde product dingen automatisch mee
Productreviews zonder aankoop worden niet gepubliceerd
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
Medewerkers (en hun familie) van Plein.nl zijn uitgesloten van deelname aan deze actie;
Bij een vermoeden van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de resultaten behoudt Plein.nl B.V. zich het recht voor om geen prijs uit te keren;
De algemene voorwaarden van Plein.nl B.V. zijn van toepassing op deze actie.

Heb je nog vragen of opmerkingen?
Wij zijn momenteel niet aanwezig. Elke werkdag van 08:00 tot 17:00 staan we voor jou klaar.
Telefonisch contact:
Nederland: 088-8000-200
België: 03-8080-294
WhatsApp naar:
088-8000-200
Stuur een e-mail:
[email protected]
Stel je vraag via:
Messenger