Trotse sponsor

Plein is de trotse sponsor van Run for KiKa

Waarom sponsort Plein Run for KiKa? 

Bij Plein vinden we verzorging en welzijn van jezelf en je gezin super belangrijk. Het is verschrikkelijk wanneer iemand, vooral een kind, kanker krijgt. Genezen is de enige optie in onze ogen. Helaas redt 1 op de 4 kinderen met kanker het niet. Daarom is onderzoek naar betere genezingsmethodes hard nodig. Wij vinden het  super dat Run for KiKa hier geld voor inzamelt en de noodzaak voor onderzoek naar kinderkanker onder de aandacht brengt. Daarom sponsoren wij Run for KiKa. De manier waarop Run for KiKa geld inzamelt, is ook super positief ingestoken: hun runs zijn leuke en sportieve evenementen en staan garant voor een fantastische dag. Of je nou runner, bezoeker of vrijwilliger bent.

Wat is Run for KiKa?

Run for KiKa zijn hardloopevents waarbij geld wordt ingezameld voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Run for KiKa zet zich zo ook in om iedereen ervan bewust te maken hoe belangrijk onderzoek naar kinderkanker en een verbeterde genezingskans is. De Run for KiKa edities zijn niet alleen leuk voor hardlopers, maar ook voor bezoekers! Naast het hardlopen zijn er ook andere activiteiten aanwezig. Een fantastische en unieke dag is gegarandeerd!

Ren mee en help kinderkanker de wereld uit! Zeven keer per jaar worden de Runs op verschillende plekken in Nederland georganiseerd, waardoor er altijd wel een Run bij jou in de buurt is. Ren individueel of in een groep, met je collega’s, vrienden of familie. Kies de afstand die bij jou past: 5 of 10 kilometer. Willen de kinderen ook meedoen? Fantastisch! Voor hun is er de speciale KidsRun. 

Meer lezen over Run for KiKa? Klik hier