Verwen jezelf op Singles' Day

Plein | donderdag 11 november | Seksualiteit

singles day

Op 11 november is het Singles’ Day. Dé dag om jezelf te verwennen, of je nu vrijgezel bent of niet. Een flinke dosis self love in de slaapkamer is nooit verkeerd! Zelf, of met een beetje hulp van een exclusief seksspeeltje. En seksspeeltjes zijn echt niet alleen voor vrouwen! In dit blog delen we daarom onze favoriete speeltjes voor vrouwen én mannen.

Ontdek het complete assortiment seksspeeltjes bij Plein.

Favoriete seksspeeltjes voor vrouwen

Seksspeeltjes zijn al lang geen taboe meer, toch? Misschien heb jij met je vriendinnen ook wel eens spannende verhalen uitgewisseld over favoriete speeltjes of een party gehad waarbij alle soorten voorbij kwamen. Voor Singles’ Day laten we graag onze drie favoriete sex toys voor vrouwen zien.

Een aanrader voor vrouwen is absoluut Rosy Gold. Dit luxueuze merk is ontworpen in art deco stijl met afbeeldingen van vrouwen uit de jaren '20. Rosy Gold omarmt de seksuele revolutie van de 'roaring twenties' en neemt deze zelfliefde mee naar 2021. Het assortiment bestaat uit diverse vibrators en een vibrerend eitje.

seksspeeltjes voor vrouwen

1. Satisfyer vibrator

Een veelgehoorde favoriet is de Satisfyer. Het is een vibrator met een soort zuignap die garant staat voor een ultiem verwenmoment onder de dekens. De Satisfyer heeft verschillende standen, waardoor je ‘m kunt instellen (of afwisselen) voor het meeste genot. De meeste vrouwen krijgen geen genoeg van deze sex toy!

2. Wand vibrator

Nog een favoriet is de Rosy Gold Chique Curve Massager. De naam zegt het al, maar deze wandvibrator heeft ook daadwerkelijk een chique en vrouwelijke uitstraling. We like! De wand vibrator is hét ideale speeltje voor externe stimulatie. De vibrerende kop heeft verschillende standen waarmee je alle gevoelige plekjes op je lichaam kunt stimuleren.

3. Vibratie eitje

Last but zeker not least is het Rosy Gold Chique vibratie eitje, een vibrator voor inwendige stimulatie. Je brengt het eitje in en met de bijgeleverde afstandsbediening zet je ‘m aan en kies je jouw favoriete stand. Dit vibratie eitje heeft verschillende standen van zacht tot hard, maar ook verschillende tril patronen waardoor je eindeloos kunt variëren.

Favoriete seksspeeltjes voor mannen

Seksspeeltjes voor mannen zijn over het algemeen nog wat minder bekend dan alle soorten voor vrouwen. Een onderbelicht fenomeen die wij graag aan het licht brengen. Wij hebben namelijk verschillende seksspeeltjes voor de man. Leuk om alleen te gebruiken in de slaapkamer, maar ook om de seks samen spannender te maken.

Boners is gespecialiseerd in verschillende producten voor de penis en ballen. De seksspeeltjes van Boners zijn gemakkelijk en fijn in gebruik, hebben een mannelijk design dankzij de stoere en blauwe vormgeving en zijn geschikt voor alle mannen. Het assortiment van Boners bestaat uit onder meer cock rings en vibrerende masturbators. Alles voor het ultieme genot. Alleen of samen.

seksspeeltjes voor mannen

1. Cockring

De Boners Siliconen Cockring is een set dat bestaat uit 6 delen. De cockring is een basic, maar daardoor zeker niet minder leuk, seksspeeltje. Zonder overbodige functies of opties. Een cockring van goede kwaliteit en een heerlijk zacht en rekbaar materiaal. Doordat de ringen een breed en plat design hebben blijven ze goed zitten. Ideaal, want zo kan jij jezelf volledig overgeven en kun je ultiem genot ervaren.

2. Handjob masturbator

Een standaard handjob een beetje meer spicy maken? Probeer dan eens de Boners Luxe Vibrerende Handjob Masturbator. Door het open design is dit seksspeeltje geschikt voor iedere man. De masturbator heeft verschillende standen waarmee je kunt spelen en uitproberen wat jou het meeste genot brengt. Het seksspeeltje is gemaakt van zacht siliconen waardoor het heerlijk aanvoelt op de huid.

3. Blowjob simulator

Wil jij genieten van het gevoel van een blowjob, maar dan alleen? Probeer dan eens de Boners Luxe Elektrische Vibrerende Masturbator. Deze stijlvolle masturbator heeft verschillende standen, die je makkelijk kunt bedienen terwijl jij geniet. 

Welk seksspeeltje ga jij inslaan voor Singles’ Day?

Wellicht fijn om nog te weten… Alle seksspeeltjes worden bij Plein discreet verpakt. Ze worden bezorgd in onze bekende verpakking. Aan de buitenkant zal niemand zien wat jij van plan bent in de slaapkamer. Wel zo fijn als je pakketje bijvoorbeeld bij de buren wordt bezorgd, toch?

Ontdek het complete assortiment seksspeeltjes bij Plein.

Over de schrijver

Plein
Plein

Op Plein vind je alles voor de verzorging van jezelf, je gezin, huishouden & huisdier.