Baza

Baza House of seeds is ontwikkelaar en producent van hobbytuin producten. Deze verrassende tuincadeautjes met een verhaal zijn bio gecertificeerd, innovatief en duurzaam voor het creatieve hergebruik van verpakkingsmaterialen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Baza Hangtuintje Tomaat, Rode Peper en Basilicum
Baza Hangtuintje Tomaat, Rode Peper en Basilicum
(0)
Morgen in huis
45% korting
22,95 (adviesprijs) 12,58
Bekijk product: Baza Hangtuintje Tomaat, Rode Peper en Basilicum
Baza Hangtuintje Oost-Indische kers, Lathyrus en Zonnebloem
Baza Hangtuintje Oost-Indische kers, Lathyrus en Zonnebloem
(0)
Morgen in huis
45% korting
22,95 (adviesprijs) 12,58
Bekijk product: Baza Hangtuintje Oost-Indische kers, Lathyrus en Zonnebloem

Baza

Baza is ontwikkelaar en producent van hobbytuin producten, speciaal gericht op thema’s zoals stadstuintjes, grow your own producten voor bijen en vlinders, keukentuintjes, leuke thuis-kweek-oplossingen met bio-zaden en veel andere thema’s, allemaal gebaseerd op het “kweken met zaden”.

Baza besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. In het atelier in India produceren ze met hergebruik van verpakkingsmaterialen, handige en fraaie kweektassen en hangtuintjes, voor zowel binnen als buiten.

Baza House of Seeds

De hangtuintjes van Baza House of Seeds zijn de ideale oplossing voor mensen die weinig tuinruimte hebben of een klein balkon. De hangtuintjes kun je makkelijk ophangen en daarmee een prachtige verticale tuin creëren. Baza House of Seeds biedt verschillende kweekproducten en kweekpakketten aan. Hierdoor kun je de tuin of je balkon opfleuren met prachtige bloemen of heerlijke kruiden, fruit en groenten.

Een leuk detail is dat iedere zakje een unieke bedrukking heeft, omdat het werd gerecycled uit gebruikte verpakkingbalen van theeplantages in India. Door dit fairtrade project hebben veel mensen nieuwe inkomsten en maken ze bij Baza House of Seeds duurzaam gebruik van grondstoffen.

Hangtuintje met bloemen

Baza House of Seeds heeft een gevarieerd aanbod aan prachtige hangtuintjes met bloemen. Bij Plein bieden wij hier diverse varianten van aan. Denk hierbij aan een leuk combi pakket met Oost-Indische kers, Lathyrus en Zonnebloem. Een kleurige en prachtige verschijning in iedere tuin!

Hangtuintje met groenten

Naast prachtige bloemen heeft Baza House of Seeds verschillende kruiden en groenten in het assortiment, allemaal geschikt voor in de verticale tuin. De kruiden en groenten zijn los verkrijgbaar maar ook in verschillende combipakketten zoals de combinatie: Tomaat, rode peper en basilicum. Zo kun je heerlijke gerechten maken met je eigen gekweekte groenten en kruiden.

Baza hangtuintje kopen op Plein

De prachtige en heerlijke verticale hangtuintjes van Baza House of Seeds koop je voordelig online bij Plein. Binnen een paar klikken eenvoudig besteld. Bovendien versturen we je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je direct kunt genieten van de leuke en heerlijke hangtuintjes van Baza House of Seeds. Ontdek nu het gemak van Plein en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!