Zapi

Met Zapi Debello Lijm wordt ratten en muizen vangen een eitje. De lijm behoudt zijn kleefkracht extreem lang en is water- en vochtbestendig. Bovendien ook zeer geschikt voor het vangen van insecten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Zapi Debello Lijm
Zapi Debello Lijm
135 gr
(1)
Morgen in huis
5,42
Bekijk product: Zapi Debello Lijm

Zapi

Zapi is sinds 1970 bezig met het ontwikkelen van ongedierte bestrijdende middelen. Het is een familiebedrijf dat al jaren door de Italiaanse Zambotto familie wordt geleid.  Zapi streeft naar een wereld die is beschermd en vrij van ongedierte. Dit proberen zij te realiseren door effectieve maar wel duurzame producten te ontwikkelen en te produceren. De innovativiteit van Zapi is terug te zien in haar producten. 

Zapi Debello Lijm

De Debello Lijm van Zapi zorgt ervoor dat het vangen van muizen een fluitje van een cent wordt. De speciale lijm behoudt zijn kleefkracht extreem lang en is water- en vochtbestendig. De Debello Lijn is buiten- en binnenhuis te gebruiken. Daarnaast kan je met 1 tube twee Horse Fly Trap Dazen en vliegenval insmeren. Iedere tube bevat 135gr Debello Lijm.

Zapi kopen op Plein

Op Plein vind je de producten van Zapi. Vang gemakkelijk muizen met onder andere de Debello lijn van Zapi. Bekijk het assortiment van Zapi op Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis!