Esve

Esve biedt voornamelijk hoogwaardige traktaties, voer en speelgoed voor vogels en knaagdieren. Esve online kopen gaat met gemak op Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Esve Wilgenrol Gevuld Klein
Esve Wilgenrol Gevuld Klein
(0)
Morgen in huis
6,36
Bekijk product: Esve Wilgenrol Gevuld Klein

Esve dierbenodigdheden

Esve is al meer dan 25 jaar een innovatief bedrijf in dierbenodigdheden. Esve biedt voornamelijk hoogwaardige traktaties en voer voor vogels en knaagdieren.

Knaagdier

Om ervoor te zorgen dat je knaagdier zich niet gaat vervelen is het handig om een product aan te schaffen waar je knaagdier de hele dag door aan kan knagen en mee kan spelen. Via deze manier voorkom je afwijkend gedrag bij je knaagdier, zoals haarplukken, likken en knagen aan de kooi.

Esve biedt verschillende snacks voor konijnen en knaagdieren, zoals de Knasta's bijvoorbeeld. Dit zijn heerlijke en vooral gezonde maïssticks met versgedroogde groenten voor konijnen en knaagdieren. Met deze snack verwen je je knaagdier en bovendien bevorderd het de spijsvertering en de knaagbehoefte. Maar Huisdierplein heeft natuurlijk nog veel meer lekkere en gezonde snacks van Esve voor jouw knaagdier! Waaronder: knaaghout, knaagdierchipsknaagsticks etc. Deze zijn ook allemaal beschikbaar in verschillende smaken en groottes. Kortom, voor elk knaagdiertje is er wel een heerlijke en gezonde verwennerij beschikbaar.

Vogels

Ook vogels vervelen zich wel eens, en gaan dan afwijkend gedrag vertonen. Om dit tegen te gaan kun je kiezen uit een van de vele verwennerijen van Esve die speciaal voor de vogel beschikbaar heeft. Kies bijvoorbeeld voor de Mineraalstenen, deze zijn beschikbaar voor verschillende soorten vogels. Ook hebben wij bij Huisdierplein verschillende vogelmineralen, die noodzakelijk zijn om vogels te voorzien in massa-elementen voor een goed beendergestel en onmisbaar zijn bij de kweek voor de ontwikkeling van een goede eierschaal en skeletvorming bij jonge vogels. Een goed product hiervoor is Maagkiezel.

Naast de snacks en voedingssuplementen voor de vogel, zijn speeltjes natuurlijk ook een ideaal middel om verveling tegen te gaan. Met de Esve Vogel Toy Ring beleeft je vogel gegarandeerd veel speelplezier. Ze kunnen hier op zitten, klimmen en schommelen.

Esve dierbenodigdheden online kopen

Esve dierbenodigdheden koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Esve producten zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Esve? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.