toon categorieën & filters

Colon Clean

Last van een moeilijke stoelgang? Colon Clean is een voedingssupplement dat op een natuurlijke wijze de darmwerking stimuleert en de stoelgang bevordert.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Colon Clean Naturel Natuurlijke Stoelgang
Colon Clean Naturel Natuurlijke Stoelgang
300 gr
(0)
Maandag in huis
14% korting
11,95 (adviesprijs) 10,28
Bekijk product: Colon Clean Naturel Natuurlijke Stoelgang

Colon Clean

Als je een moeilijke stoelgang hebt, dan is dat erg lastig en soms zelfs erg pijnlijk. Ook kan je door het harde persen, last krijgen van aambeiden. Gelukkig is er Colon Clean. Colon Clean is een voedingssupplement dat op een natuurlijke wijze de darmwerking stimuleert en de stoelgang bevordert.

Hoe werkt Colon Clean?

Het belangrijkste ingrediënt van Colon Clean zijn psylliumvezels. Psylliumvezels bevorderen een goede werking van de darmen waardoor je op een natuurlijke manier een regelmatige stoelgang krijgt.

Psylliumvezels zorgen voor volume in de darmen waardoor de darm geprikkeld wordt om het voedsel voort te stuwen. Daarnaast trekken Psylliumvezels vocht aan waardoor de ontlasting zacht wordt of blijft waardoor de stoelgang gemakkelijker gaat. Psylliumvezels worden gewonnen uit de zaden van een weegbreesoort die voornamelijk in het Midden-Oosten en India wordt verbouwd.

Voor wie is Colon Clean geschikt?

Colon Clean is geschikt voor je als je

  • zwanger bent;
  • een dieet volgt;
  • geen regelmatige stoelgang hebt;
  • te weinig vezelrijk voedsel eet.

De gezondheidsraad adviseert dat volwassenen 30-40 gram vezels per dag. Colon Clean is geen vervanging voor vezelrijke voedingsmiddelen, dus het is belangrijk om eerst meer vezelrijke voedingsmiddelen te gebruiken. Als dit niet voldoende blijkt, kun je dit ondersteunen met Colon Clean.

Colon Clean kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Colon Clean. Bestel Colon Clean voor een goede darmwerking bij Plein. Altijd snel in huis!