Coldrex

Coldrex is hét merk bij griep en verkoudheid. Het assortiment van Coldrex bestaat uit de bekende Hot Coldrex poeder om een drank van te maken en de Coldrex neussprays.
Lees meer

Hot Coldrex en Coldrex

Coldrex is hét merk bij griep en verkoudheid. Het assortiment bestaat uit de bekende Hot Coldrex poeder om een drank van te maken en Coldrex neusspray.

Coldrex neusspray

De neussprays van Coldrex kun je langdurig gebruiken en zijn ieder op hun eigen manier effectief bij neusverkoudheid. Coldrex neusspray opent je verstopte neus in slechts 2 minuten. De neusspray combineert hypertoon zeewater (rijk aan mineralen en spoorelementen) met etherische oliën voor het effectief vrijmaken van de neus op een zachte wijze. Coldrex neusspray 3-in-1 opent, reinigt en zuivert je neus en helpt bij het verlichten van je verstopte neus, loopneus en niezen.

Hot Coldrex

Hot Coldrex is een hete citroendrank met paracetamol en vitamine C. De warme drank is voor de behandeling van de verschijnselen van pijn en/of koorts bij griep en verkoudheid.

Hot Coldrex en Coldrex kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Hot Coldrex en Coldrex. Ideaal bij griep en verkoudheid. Ontdek nu de producten van Hot Coldrex en Coldrex en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.