Calmanax

Calmanax ondersteunt om emotioneel in balans en in een positieve stemming te komen. Calmanax geeft ondersteuning in periodes waarin je geestelijk en lichamelijk gejaagd en gespannen bent.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Calmanax Positieve Stemming & Emotionele Balans
Calmanax Positieve Stemming & Emotionele Balans
30 capsules
(0)
Tijdelijk uitverkocht
10% korting
24,95 (adviesprijs) 22,45
Bekijk product: Calmanax Positieve Stemming & Emotionele Balans

Calmanax

Calmanax ondersteunt drie belangrijke gebieden die te maken hebben met je stemming en biedt zo een complete ondersteuning:

  1. Fysiek: Calmanax helpt de spierfunctie te ondersteunen², vermoeidheid te verminderen² en het energiemetabolisme te ondersteunen³.
  2. Cognitief: Tijdens emotionele periodes en neerslachtige momenten kunnen concentratie en aandacht wellicht wat ondersteuning gebruiken. Ook kan het zijn dat je gevoelens van stress ervaart. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten, kan Calmanax helpen om de cognitieve functie te behouden¹.
  3. Emotioneel: Sombere en gejaagde gevoelens kunnen voorkomen tijdens emotionele periodes en neerslachtige momenten. Saffraan-extract, een van de ingrediënten in Calmanax, fungeert als een belangrijk stemmingsondersteunend element. Het helpt een positieve stemming en emotioneel evenwicht te behouden en draagt bij aan ontspanning. Daarnaast is Calmanax goed voor de gemoedstoestand en een goede geestelijke balans².

Perrigo

Calmanax is een een merk van Perrigo. Perrigo staat voor zelfzorg door een brede range producten aan te bieden die de consument in staat stelt een gezonde levensstijl na te streven, met effectieve en gedegen onderbouwde producten.

Calmanax kopen op Plein

Haal het positieve uit jezelf met Calmanax. Calmanax helpt bij stemmingswisselingen, stress gevoelens, spanning, innerlijke onrust en sombere gevoelens. Bestel Calmanax nu voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!

¹Saffraan ondersteunt de gemoedstoestand en draagt bij aan geestelijke energie. Het is goed voor een positieve stemming, emotionele balans en ontspanning*.

²Magnesium ondersteunt het energieniveau. Het helpt om moeheid te verminderen, is goed voor de gemoedstoestand en gunstig voor een goede geestelijke balans. Daarnaast draagt het bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en een normale spierfunctie.

³Vitamine B6 en B12 dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie. Vitamine B6 en B12 ondersteunen de gemoedstoestand en zijn goed voor het concentratievermogen.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.