Breedercelect * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Breedercelect kattenbakvulling wordt gemaakt van 99% gerecycled papier, zonder toevoegingen of chemicaliën. De nare geurtjes worden door de kattenbakvulling gemakkelijk ingesloten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Breedercelect Kattenbakvulling
2 voor 34,95
Breedercelect Kattenbakvulling
30 liter
15
20% korting
Breedercelect Kattenbakvulling
Breedercelect Kattenbakvulling
10 liter
15
5% korting
Breedercelect Kattenbakvulling
Breedercelect Kattenbakvulling
20 liter
15

Breedercelect 

Breedercelect maakt onderdeel uit van het bedrijf FibreCycle. FibreCycle begon oorspronkelijk als een onderneming dat papier en karton inzamelde en verwerkte voor papiermolens. Vervolgens ontwikkelde zij een technologie om oude kranten om te zetten in absorberende producten. Dit ontwikkelde ze niet alleen voor industrieelgebruik maar ook voor thuisgebruik. Zo ontstonden de kattenbakvullingen van Breedercelect. 

Breedercelect kattenbakvulling

Breedercelect kattenbakvulling wordt gemaakt van 99% gerecycled papier, zonder toevoegingen of chemicaliën. Hierdoor zijn de kattenbakvullingen goed voor het milieu. Daarnaast werkt de kattenbakvulling ook optimaal. De nare geurtjes worden door de kattenbakvulling gemakkelijk ingesloten en hebben een sterk absorberend vermogen. Daarnaast is de kattenbakvulling relatief licht en erg economisch. 

De voordelen op een rijtje:

  • Sterk absorberend, geurtjes worden vast gehouden.
  • Geen uitloop, het plakt niet aan de vacht of pootjes.
  • Nagenoeg stofvrij.
  • Geen geurstoffen, geen chemicaliën.
  • Duurzaam geproduceerd en volledig biologisch afbreekbaar.
  • Economisch – langdurige werking.
  • Lichtgewicht - gemakkelijk te hanteren.
  • Direct weg te gooien in de gft container. 


Een laagje van 4cm in de kattenbak is voldoende om een week mee vooruit te kunnen, tussendoor schep je de kattenbak even schoon. Wanneer de kattenbak aan verschoning toe is mag het Breedercelect grit gewoon bij het gft afval. De kattenbakvulling is verkrijgbaar in 10, 20 en 30 liter verpakkingen en is geschikt voor elke kat.

Breedercelect kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het ruime assortiment van Breedercelect. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs