Blue Iron * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Blue Iron combineert ijzer en bosbessen in een vloeibaar supplement. Blue Iron is zacht en gemakkelijk opneembaar, heeft een aangenaamde smaak en is 100% vegan. Ook geschikt tijdens de zwangerschap.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Blue Iron Vloeibaar IJzer Zwanger
Blue Iron Vloeibaar IJzer Zwanger
250 ml
23% korting

Blue Iron

Blue Iron is al jaren een begrip in Scandinavië en is van Finse komaf. Blue Iron is speciaal ontwikkeld voor mensen die een hogere ijzerbehoefte hebben en extra energie kunnen gebruiken. BlueI Iron bevat ijzer Fe3+ dat reeds geoxideerd is en daarom zorgt voor een betere opname in het lichaam zonder dat er een reactie is met ander ingenomen voedsel. Je kunt het dus bijvoorbeeld mixen door je yoghurt of in een smoothie doen.

Gepatenteerde micro-geëncapsuleerde vorm

Het ijzer dat in Blue Iron wordt gebruikt is een gepatenteerde micro-geëncapsuleerde vorm van ijzer. Hierdoor wordt het ijzer gemakkelijk opgenomen en is het vriendelijk voor de maag. Het product is glutenvrij en geschikt voor veganisten. De bosbessen in Blue Iron zorgen voor de heerlijke smaak.

Blue Iron kopen op Plein

Op Plein vind je de ijzer supplementen van Blue Iron. Vegan en zacht en gemakkelijk inneembaar. Bestel Blue Iron nu veilig en voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs