Bipharma * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Verzorg jezelf met de vette crèmes, zalven en vaseline van Bipharma. Bipharma investeert continu In de uitbreiding en vernieuwing van haar assortiment.
Lees meer

Geschiedenis van Bipharma

Bipharma heeft een lange geschiedenis in het ontwikkelen van geneesmiddelen en andere producten. Begin jaren ’90 wordt er hard gewerkt aan een slagvaardige organisatie met een nieuw assortiment. Er wordt onder andere een begin wordt gemaakt aan de introductie van eigen producten. 
Vanaf 2000 is dermatologie één van de focuspunten.
Tot op de dag van vandaag is Bipharma nog altijd zelfstandig en vastberaden ‘te werken aan een gezonde toekomst’. Overtuigd van het belang van intellectuele eigendom, wordt gewerkt aan uitbreiding van het assortiment in een richting die nieuw is, maar vanuit Bipharma’s historie toch ook weer niet. Dat is natuurlijk ook niet vreemd als je de 70 jaar inmiddels alweer gepasseerd bent en door vele farmaceutische wateren gewassen …

Grondstoffen in Bipharma producten

De ingrediënten die we gebruiken, voldoen aan de eisen van de Europese Pharmacopee en zijn veilig. Het aantal ingrediënten in de producten is zo beperkt mogelijk. Minder ingrediënten betekent logischerwijs ook minder kans op allergische reacties. Maar bovendien worden de producten waar mogelijk gemaakt zonder geur- en kleurstoffen, zonder conserveringsmiddelen (bijv. parabenen) en zonder de toevoeging van siliconen. De huismerkproducten van Bipharma. zijn niet op dieren getest.
Kwaliteit is voor Bipharma zo vanzelfsprekend geworden, dat we soms wel eens vergeten erover te praten …

Bipharma producten

De verschillende producten van Bipharma dragen bij aan een betere gezondheid. Bipharma heeft op Plein diverse soorten crèmes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

  • Bipharma Vaseline-cetomacrogolcrème FNA: vette basiscrème voor de droge huid. Verzacht en herstelt de vochtbalans.
  • Bipharma Cetomacrogol Crème FNA: hydrofiele crème, verzorgt en voorkomt uitdroging. Geschikt voor de geïrriteerde huid.
  • Bipharma Cetomacrogol Crème FNA: Goed smeerbare basiscrème die snel intrekt.
  • Bipharma Lanette Crème: Vaseline-Lanette crème is een verzachtende en vette crème.

Bipharma kopen op Plein

Bipharma vind je op Plein. Verzorg je huid op de juiste manier met de geneesmiddelen van Bipharma. Bipharma koop je op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs