Biotics

Biotics specialiseert zich in de voedingssupplementen die het lichaam ondersteunen. Er wordt door BIotics een grondig onderzoek uitgevoerd van grondstof tot eindproduct zodat de kwaliteit wordt gegarandeerd.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Biotics Jodium Vloeibaar
Biotics Jodium Vloeibaar
59.2 ml
Morgen in huis
20% korting
19,79 (adviesprijs) 15,81
Bekijk product: Biotics Jodium Vloeibaar

Biotics

Biotics heeft alle middelen die je nodig hebt voor lichamelijke verzorging. De focus ligt voor Biotics op innovatie doormiddel van onderzoek. Dit is te zien aan het eigen analytisch, genetisch en fytochemisch laboratorium van Biotics. Hierdoor kan Biotics een volledige kwaliteitscontrole van grondstof tot eindproduct utvoeren en gegaranderen. Door de gegarandeerde kwaliteit en streven naar innovatie kan Biotics zich de koploper in de voedingssupplementenindustrie noemen.

Biotics Jodium 

Ons lichaam heeft jodium nodig voor de vorming van schildklierhormonen die belangrijk zijn voor de groei en de stofwisseling. Tenslotte ondersteunt jodium de energievoorziening en een goed functionerend zenuwstelsel.

Let op!

Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Biotics kopen op Plein

Biotics koop je op Plein. Bekijk het assortiment van Biotics op Plein en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!