Biotex

Biotex producten zijn met zorg ontwikkelt en sluiten op elkaar aan. De handwas en inweek is speciaal gemaakt om gevoelige stoffen niet aan te tasten. Het vuil wordt aangepakt en de kleur blijft mooi.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

7x Biotex Blauw Voorwas
Multipack
7x
7x Biotex Blauw Voorwas
750 gr
(46)
Morgen in huis
39% korting
41,93 (adviesprijs) 25,68
Bekijk product: 7x Biotex Blauw Voorwas
Biotex Handwas & Inweek Vloeibaar
Biotex Handwas & Inweek Vloeibaar
750 ml
(1000)
Morgen in huis
11% korting
5,15 (adviesprijs) 4,56
Bekijk product: Biotex Handwas & Inweek Vloeibaar
Biotex Blauw Voorwas
Biotex Blauw Voorwas
750 gr
(46)
Morgen in huis
28% korting
5,99 (adviesprijs) 4,34
Bekijk product: Biotex Blauw Voorwas
10x Biotex Handwas & Inweek Vloeibaar
Multipack
10x
10x Biotex Handwas & Inweek Vloeibaar
750 ml
(1000)
Morgen in huis
23% korting
51,50 (adviesprijs) 39,70
Bekijk product: 10x Biotex Handwas & Inweek Vloeibaar

Biotex tegen hardnekkige vlekken

Biotex heeft een jarenlange ervaring in het verwijderen van de hardnekkigste vlekken. Al in 1963 werd Bio-tex, toen nog met streepje, op de markt gebracht. Het was onder meer het allereerste wasmiddel dat enzymen gebruikte, wat in die tijd zorgde voor een verbluffend resultaat. Nooit eerder was de was zo schoon uit de wasmachine gekomen. Vele jaren later is de formule steeds verder verbeterd, waardoor nu ook de allermoeilijkste vlekken verwijderd kunnen worden. Voor elke vlek en op elk moment heeft Biotex een oplossing.

Biotex Blauw: voorwas & vlekkenverwijderaars

Als de was erg vuil zijn, gebruik je Biotex Blauw voorwas. Deze is speciaal ontwikkeld om extra vies wasgoed weer mooi schoon te krijgen. Zo kan ook dit wasgoed er weer stralend uit gaan zien. Zelfs de hardnekkigste vlekken worden verwijderd.

Daarnaast heeft Biotex ook gespecialiseerde vlekkenverwijderaars. Zo zorgt Biotex vlekkendepper voor kleine maar hardnekkige vlekken op lastig bereikbare plekken. Zo hoef je door een kleine vlek geen heel kledingstuk meer weg te gooien, maar kan je gewoon de vlekkendepper van Biotex gebruiken.

Ook voor grote vlekken op bijvoorbeeld de mouw of de broek gebruik je Biotex Vlekkenspray. Deze vlekkenspray kan bepaalde plekken beter aanpakken, waardoor het middel zich meer kan concentreren op één plek. Behalve voor kleding, is deze vlekkenspray ook ideaal op vloerbedekking, gordijnen, de bank en voor nog veel meer.

Biotex Groen: handwas & inweek

Voor de vuile handwas is er Biotex Groen Handwas & Inweek in poedervorm. Dit is ook een goede oplossing voor tere weefsels die niet in de wasmachine kunnen, denk hier bijvoorbeeld aan een mooie zijden blouse of een wollen trui. Door de biologische enzymcomplex wordt het vuil aangepakt zonder de kleuren en stoffen aan te tasten.

Naast de poedervorm is er ook een vloeibare variant. Deze vloeibare variant werkt in principe hetzelfde als de poeder variant. De biologische enzymcomplexen dringen snel en diep door in alle vezels en werken zelfs de hardnekkigste vlekken weg. Het verschil zit erin dat je de vloeibare variant niet kunt gebruiken voor wollen, leren en zijden producten.

Biotex kopen op Plein

Op Plein.nl vind je Biotex groen en blauw voor de hardnekkigste vlekverwijdering. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!