Biotex * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Biotex producten zijn met zorg ontwikkelt en sluiten op elkaar aan. De handwas en inweek is speciaal gemaakt om gevoelige stoffen niet aan te tasten. Het vuil wordt aangepakt en de kleur blijft mooi.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

7x Biotex Waspoeder Voorwas & Waskrachtversterker
7x Biotex Waspoeder Voorwas & Waskrachtversterker
750 gr
48
Morgen in huis 44% korting
Biotex Handwas & Inweek Poeder
Biotex Handwas & Inweek Poeder
750 gr
1
Morgen in huis 24% korting
7x Biotex Handwas & Inweek Poeder
7x Biotex Handwas & Inweek Poeder
750 gr
1
Morgen in huis 37% korting
Biotex Vloeibaar Wasmiddel Handwas & Inweek
Biotex Vloeibaar Wasmiddel Handwas & Inweek
1 liter
230
Morgen in huis 14% korting
6x Biotex Vloeibaar Wasmiddel Handwas & Inweek
6x Biotex Vloeibaar Wasmiddel Handwas & Inweek
1 liter
230
Morgen in huis 19% korting
Biotex Waspoeder Voorwas & Waskrachtversterker
Biotex Waspoeder Voorwas & Waskrachtversterker
750 gr
48
Morgen in huis 36% korting

Biotex tegen hardnekkige vlekken

Biotex heeft een jarenlange ervaring in het verwijderen van de hardnekkigste vlekken. Al in 1963 werd Bio-tex, toen nog met streepje, op de markt gebracht. Het was onder meer het allereerste wasmiddel dat enzymen gebruikte, wat in die tijd zorgde voor een verbluffend resultaat. Nooit eerder was de was zo schoon uit de wasmachine gekomen. Vele jaren later is de formule steeds verder verbeterd, waardoor nu ook de allermoeilijkste vlekken verwijderd kunnen worden. Voor elke vlek en op elk moment heeft Biotex een oplossing.

Biotex Blauw: voorwas & vlekkenverwijderaars

Als de was erg vuil zijn, gebruik je Biotex Blauw voorwas. Deze is speciaal ontwikkeld om extra vies wasgoed weer mooi schoon te krijgen. Zo kan ook dit wasgoed er weer stralend uit gaan zien. Zelfs de hardnekkigste vlekken worden verwijderd.

Daarnaast heeft Biotex ook gespecialiseerde vlekkenverwijderaars. Zo zorgt Biotex vlekkendepper voor kleine maar hardnekkige vlekken op lastig bereikbare plekken. Zo hoef je door een kleine vlek geen heel kledingstuk meer weg te gooien, maar kan je gewoon de vlekkendepper van Biotex gebruiken.

Ook voor grote vlekken op bijvoorbeeld de mouw of de broek gebruik je Biotex Vlekkenspray. Deze vlekkenspray kan bepaalde plekken beter aanpakken, waardoor het middel zich meer kan concentreren op één plek. Behalve voor kleding, is deze vlekkenspray ook ideaal op vloerbedekking, gordijnen, de bank en voor nog veel meer.

Biotex Groen: handwas & inweek

Voor de vuile handwas is er Biotex Groen Handwas & Inweek in poedervorm. Dit is ook een goede oplossing voor tere weefsels die niet in de wasmachine kunnen, denk hier bijvoorbeeld aan een mooie zijden blouse of een wollen trui. Door de biologische enzymcomplex wordt het vuil aangepakt zonder de kleuren en stoffen aan te tasten.

Naast de poedervorm is er ook een vloeibare variant. Deze vloeibare variant werkt in principe hetzelfde als de poeder variant. De biologische enzymcomplexen dringen snel en diep door in alle vezels en werken zelfs de hardnekkigste vlekken weg. Het verschil zit erin dat je de vloeibare variant niet kunt gebruiken voor wollen, leren en zijden producten.

Biotex kopen op Plein

Op Plein.nl vind je Biotex groen en blauw voor de hardnekkigste vlekverwijdering. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs