Bébé-jou * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Bébé-jou heeft alles in huis om jouw baby een droomstart te geven. De uitgebreide collectie bad- en verzorgingsproducten biedt alles voor de dagelijkse verzorging van je kleintje.
Lees meer

Bébé-jou

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor je kindje. Daarom heeft Bébé-jou een wereld gecreëerd waarmee je je kindje een droomstart geeft.  

Bébé-jou maakt onderdeel uit van Atelier 49 Nederland bv. Een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1967 succesvol is in het maken van babyverzorgingsproducten. Bij de ontwikkeling van de producten wordt de ‘4 generaties ervaring’ gecombineerd met de modernste technieken en een strikt beleid ten aanzien van kwaliteit en veiligheid.

Bébé-jou is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een betrouwbaar merk en een expert op het gebied van verzorgingsartikelen voor baby’s en kinderen tot 4 jaar. Met een uitgebreide collectie aan bad- en verzorgingsproducten voor de dagelijkse verzorging van je kleintje, staan kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor ouder en kind voorop. Door de dagelijkse verzorging makkelijker te maken, kun je nog meer genieten van deze bijzondere tijd!

Bébé-jou voor je kindje

Het assortiment van Bébé-jou omvat je complete babyuitzet; babybadjes, stijlvolle luiertassen, aankleedkussens, potjes en andere verzorgingsproducten. Alle producten zijn verkrijgbaar in diverse uni-kleuren en dessins, zoals Nijntje, Disney’s Pooh en Tigger. 

Je kan kiezen voor een hele verzorgingslijn in eenzelfde kleur of dessin, maar je kan dit natuurlijk ook met elkaar combineren. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe producten en kleuren. 

Voor de productie worden alleen de beste grondstoffen en materialen gekozen. Zo zijn de toegepaste kunststoffen recyclebaar, vrij van weekmakers en zware metalen en zijn alle badstof producten voorzien van het Ökotex label. Dit label waarborgt dat het product gemaakt is van materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van kinderen. Samen willen we het allerbeste!

Bébé-jou kopen op Plein.nl

Bébé-jou heeft producten voor verzorging, in bad, naar het toilet gaan, een geliefde textiel collectie en nog veel meer voor je kindje! De collecties zijn te koop in leuke kleurtjes als grey, dream blue, mint green, light pink, white, silver, maar ook met diverse thema’s zoals de Owl family en Cactus. Je vindt de uitgebreide collectie van Bébé-jou voor je kindje bij Plein.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs