Arm & Hammer

Arm & Hammer is een Amerikaans merk dat zich richt op huishoudelijke producten en persoonlijke verzorging. Het merk is vooral bekend om zijn baking soda, dat wordt gebruikt voor het reinigen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Arm & Hammer Baking Soda
Arm & Hammer Baking Soda
454 gr
(0)
Morgen in huis
2,29
Bekijk product: Arm & Hammer Baking Soda
6x Arm & Hammer Baking Soda
Multipack
6x
6x Arm & Hammer Baking Soda
454 gr
(0)
Morgen in huis
13,60
Bekijk product: 6x Arm & Hammer Baking Soda
3x Arm & Hammer Baking Soda
Multipack
3x
3x Arm & Hammer Baking Soda
454 gr
(0)
Morgen in huis
6,80
Bekijk product: 3x Arm & Hammer Baking Soda
Arm & Hammer Pure Baking Soda
Arm & Hammer Pure Baking Soda
454 gr
(0)
2,07
Bekijk product: Arm & Hammer Pure Baking Soda
3x Arm & Hammer Pure Baking Soda
Multipack
3x
3x Arm & Hammer Pure Baking Soda
454 gr
(0)
6,15
Bekijk product: 3x Arm & Hammer Pure Baking Soda

Arm & Hammer

Arm & Hammer is een Amerikaans merk dat zich richt op huishoudelijke producten en persoonlijke verzorging. Het merk is vooral bekend om zijn baking soda, dat wordt gebruikt voor het reinigen en ontgeuren van huishoudelijke oppervlakken en kleding. Naast baking soda biedt Arm & Hammer ook tandpasta, deodorant, wasmiddel, luchtverfrissers en meer. De belangrijkste voordelen van Arm & Hammer-producten zijn hun effectiviteit en veelzijdigheid. Baking soda is bijvoorbeeld een natuurlijk en niet-giftig alternatief voor agressieve schoonmaakmiddelen en kan worden gebruikt om vlekken te verwijderen, geuren te neutraliseren en oppervlakken te reinigen. De tandpasta van Arm & Hammer bevat baking soda en fluoride om tanden te reinigen en te beschermen tegen gaatjes. De deodorants van het merk zijn ontworpen om langdurige bescherming te bieden tegen geur en zweet, terwijl de wasmiddelen krachtige reinigingsmiddelen zijn die zelfs de meest hardnekkige vlekken kunnen verwijderen. Kortom, Arm & Hammer biedt een breed scala aan effectieve en veelzijdige producten die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Het merk is een betrouwbare keuze voor consumenten die op zoek zijn naar hoogwaardige huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten.

Arm & Hammer kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Arm & Hammer? Bij Plein vind je altijd de beste Arm & Hammer acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Arm & Hammer voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.