Heerlijke glutenvrije quinoa broodmix om zelf brood mee te bakken. Glutenvrije kant en klare mix voor brood.
•Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine). In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen. •Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven). In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster. Baktijd en Temperatuur: Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten Broodbakmachine: French Programma
Maïszetmeel, zoete weipoeder, quinoameel, E412, melkpoeder, aardappelglucose, caramel, stabilisator: E170, raapzaadvet.
Bevat wei en melk. Glutenvrij, kippeneivrij, pindavrij, selderievrij, sesamvrij, sojavrij en tarwezetmeelvrij.
Voedingswaarde per 100 gram Energie 1483,3 kJ / 354,2 kcal Vetten 1,9 gram waarvan verzadigd 0 gram Koolhydraten 77,7 gram waarvan suikers 0,1 gram Eiwitten 4,4 gram Voedingsvezels 3,3 gram