Heerlijke glutenvrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken. Glutenvrije kant en klare mix voor brood.
•Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 500 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine). In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen. •Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven). In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 220°C 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Tarwezetmeel <5ppm, zoete weipoeder, E412, appelvezels, melkpoeder, aardappelglucose, raapzaadvet, stabilisator: E170, caramel.
Bevat tarwezetmeel (<5ppm, mag glutenvrij worden genoemd), wei en melk. Glutenvrij, kippeneivrij, pindavrij, selderievrij, sesamvrijen en sojavrij.
Voedingswaarde per 100 gram Energie 1451,3 kJ / 346,6 kcal Vetten 0 gram waarvan verzadigd 0 gram Koolhydraten 79,5 gram waarvan suikers 0 gram Eiwitten 2,7 gram Zout 0 gram Voedingsvezels 4,6 gram