Als je vegetarisch bent, is het vaak lastig om smakelijke gerechten voor je kindje te vinden. Voor Good Gout was dit niet lastig. Ze zijn hun favoriete groente uit het Middelandse Zeegebied gaan halen. Een groente vol karakter, waaraan hun chef-kok de zachtheid van penne heeft toegevoegd. En omdat Good Gout beloofd heeft alles te vertellen, schijnt het dat het recept de final touch krijgt wanneer je een snufje Parmezaanse kaas toevoegt.
Waarom is deze biologische maaltijd zo goed?
Om er het beste van te genieten, raad Good Gout aan het zakje 1 minuut in een pan kokend water te verwarmen. Voor degenen die haast hebben, leeg de inhoud van het zakje op een bord of maak het open en plaats het direct in de magnetron. Verwarmen: 30 seconden @ 750 W (tijd moet worden aangepast in overeenstemming met de sterkte van de magnetron). Roeren en de temperatuur controleren. En klaar is Kees!
Voor het openen op kamertemperatuur bewaren en na het openen 24 uur in de koelkast.
Dit zakje is uitgezocht om de smaak van onze recepten te behouden. Het is vrij van bisfenol A en ftalaten, in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving.
60% biologische aubergine, 7.5% biologische tomatenpulp, 1 scheutje water, 7% biologische pasta (durumtarwe), 1,5% biologische ui, 1 druppeltje biologische olijfolie, 8% verse room.