VSM Caulophyllum thalictroides D6 200 tabletten

Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.
12,09

VSM Caulophyllum Thalictroides D6

De Caulophyllum Thalictroides D6 tabletten van VSM zijn een homeopathisch geneesmiddel. Het is door de wet verboden om op de verpakking van dit homeopathisch geneesmiddel gezondheidsclaims te gebruiken omdat deze niet wetenschappelijk zijn onderbouwd of bewezen. Plein.nl mag deze informatie ook niet op de site zetten. 
Mocht je algemene informatie willen over dit product stuur dan een mail naar onze drogist dan kan zij je persoonlijk de gevraagde informatie geven.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Meer informatie over VSM Caulophyllum thalictroides D6

Wat moet je verder nog weten over dit product?

  • Het is raadzaam om voor de toepassing van dit product een arts of homeopaat te raadplegen, deze kan deskundig advies geven.
  • Het is bij homeopathische geneesmiddelen mogelijk dat er een beginverergering optreedt in de eerste week van de inname. Dit betekent dat de klachten in eerste instantie toenemen in plaats van afnemen. Stop in dat geval de inname van het homeopathische geneesmiddel en begin een paar dagen later met de halve dosering.
  • Als je medicijnen/geneesmiddelen, ook niet receptgeneesmiddelen, gebruikt of een operatie moet ondergaan is het verstandig om met je arts te bespreken dat je homeopathische middelen gebruikt of wilt gaan gebruiken.
  • Raadpleeg bij zwangerschap, zwangerschapswens en het geven van borstvoeding een arts of deskundige voordat je dit product gaat gebruiken.
  • Dit product heeft een bijsluiter. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Productinformatie over VSM Caulophyllum thalictroides D6

  • Merk: VSM
  • Ean: 8728300917881
  • Artikel: 718-955
12,09
Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.