Valdispert Nacht Sterk 40 dragees

Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.
18,99 (adviesprijs)
17,42 8% korting

Valdispert Nacht Sterk

Valdispert Sterk is een voedingssupplement met valeriaanwortelextract, passiebloem en melatonine. Passiebloemextract ondersteunt het natuurlijke slaapproces door zijn rustgevende invloed. Melatonine is een lichaamseigen stof die in onze pijnappelklier wordt aangemaakt. Valeriaan geeft een ontspannen en rustig gevoel en bevordert een natuurlijke slaap*.

 • Goed voor de nachtrust(1)*
 • Helpt uitgerust wakker te worden(2)*
 • Op basis van valeriaanwortelextract, passiebloemextract en melatonine
 • Geeft geen gewenning bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing
 • Voedingssupplement op basis van planten
 • Bevat geen conserveermiddelen
 • Vrij van geur- en smaakstoffen

(1)Valeriaanextract (2) Passiebloemextract *Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Let op

Gebruiksaanwijzing:
Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Medische informatie

GTIN 8711744051211
Product naam Valdispert Nacht Sterk
GPC Slaap-/stressveminderende middelen overig
Aanbevolen dosering Kort voor het slapen 1-2 dragees
Maximale dosering 2 dragees per dag
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Gebruiks advies Kort voor het slapengaan innemen. Slik de dragee in z'n geheel door, bijvoorbeeld met water. De maximaal aanbevolen dosering niet overschrijden. Geschikt voor vegetariërs. Geeft geen gewenning.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking op een donkere en droge plaats bij kamertemperatuur (15-25 °C).
Bijwerkingen en waarschuwingen Een dosering van 0,3 mg of hoger niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar zonder overleg met een arts. Dit medicijn kan versuffend werken: rijd geen auto en bedien geen zware machines zolang u hier last van heeft. Zorg dat kinderen veilig spelen (bijvoorbeeld niet hoog in een klimrek) als zij dit medicijn hebben gebruikt. Niet gebruiken zonder overleg met een arts als u ook andere medicijnen gebruikt of een andere aandoening heeft. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken bij een slechte nier- of leverfunctie zonder overleg met een arts. Niet langer dan 2 weken achtereen gebruiken (dit geldt voor alle doseringen).
Toedingingsvorm Dragee
Contra-Gebruiksindicatie Het gebruik wordt afgeraden bij kinderen jonger dan 12 jaar, auto-immuunziekten, diabetes, epilepsie, lever- of nierproblemen, zwangerschap en borstvoeding.
Gebruik tijdens zwangerschap Nee
Gebruik tijdens borstvoeding Nee
Gebruiksbeperking Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Toepassen bij Voedingssupplement
Ingrediëntenverklaringen
Hulpstoffen Stearinezuur Dit is een antiklontermiddel
Gezondheidsclaims

Valeriaanwortelextract

De wortel van de valeriaanplant is het deel waarvan een zuiver geconcentreerd extract van wordt gemaakt van hoge kwaliteit. Dit extract wordt verwerkt in de producten van Valdispert. Valeriaan geeft ontspanning en een rustig gevoel. Bevat per dragee 500 mg valeriaanwortelextract.

Passiebloemextract

De bloemen van deze sierlijke slingerplant (Passiflora incarnata) bevatten veel flavonoïden en alkaloïden. Passiebloem ondersteunt het natuurlijke slaapproces door zijn rustgevende invloed. Bevat per dragee 260 mg Passiebloem.

Dosering en gebruik

Kort voor het slapen 1 tot 2 dragees innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Slik de dragee in z'n geheel door, bijvoorbeeld met water. Valdispert Nacht Extra Sterk kan regelmatig en gedurende langere tijd gebruikt worden.

Valdispert Nacht Sterk Valeriaan en Passiebloem is een voedingssupplement op basis van planten. Daarnaast bevat het melatonine. Neem niet méér dan de aanbevolen dagelijkse dosering en hou het middel buiten bereik van kinderen. Valdispert Nacht Sterk Valeriaan en Passiebloem is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, bij zwangerschap, bij borstvoeding en bij auto-immuunziekten.

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering van 1 dragee 
500 mg valeriaanwortelextract
260 mg Passiebloem.
0,29 mg Melatonine

Ingrediënten

Valeriaanwortelextract (Valeriana officinalis),  suiker, passiebloemextract (Passiflora incarnata), vulstof (sorbitol), maiszetmeel,  antiklontermiddel (stearinezuur), glansmiddel (talk), antiklontermiddel (siliciumdioxide), glansmiddel (polyethyleenglycol), glucosestroop, glansmiddelen (natrium carboxymethylcellulose, polyvinylpyrrolidon, schellak, carnaubawas, bijenwas), verdikkingsmiddel (ethylcellulose), bevochtigingsmiddel (polysorbaat 80), melatonine.

Bevat geen conserveermiddelen, vrij van geur- en smaakstoffen.

Extra informatie

 • Dit is een voedingssupplement. Zorg zelf voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl: een supplement is een aanvulling, geen vervanging.
 • Niet geschikt voor onder de 12 jaar, bij zwangerschap, bij borstvoeding en bij auto-immuunziekten.
 • Buiten bereik van kinderen houden.
 • Valdispert Nacht Sterk niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de
  bestanddelen.
 • Overleg met een deskundige in geval van ziekte, medische ingreep of medicijngebruik voordat je Valdispert Nacht Sterk gaat gebruiken.

Productinformatie over Valdispert Nacht Sterk

 • Merk: Valdispert
 • Ean: 8711744051211
 • Artikel: 1001-854
Plein plaatst enkel reviews van klanten en personen die het product daadwerkelijk gebruikt hebben, ook wanneer deze negatief of neutraal is. Voordat de review geplaatst wordt controleren we handmatig of deze écht is en voldoet aan onze reviewvoorwaarden. Wanneer het product op Plein gekocht is vermelden we dat bij de review. Plein betaalt niet voor reviews, wanneer een reviewer door een andere partij is vergoed staat dit erbij vermeld.
Door Coby op 11 januari 2022 | Heeft dit product gekocht
Werkt prima !!
Bekijk alle reviews
18,99 (adviesprijs)
17,42 8% korting
Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.
Plein plaatst enkel reviews van klanten en personen die het product daadwerkelijk gebruikt hebben, ook wanneer deze negatief of neutraal is. Voordat de review geplaatst wordt controleren we handmatig of deze écht is en voldoet aan onze reviewvoorwaarden. Wanneer het product op Plein gekocht is vermelden we dat bij de review. Plein betaalt niet voor reviews, wanneer een reviewer door een andere partij is vergoed staat dit erbij vermeld.
Door Coby op 11 januari 2022 | Heeft dit product gekocht
Werkt prima !!
Bekijk alle reviews