De Supergood Chocolade Cake Mix Biologisch is een biologische, glutenvrij en vegan cakemix voor een heerlijke chocoladetaart. Deze cakemix is vrij van geraffineerde suikers of palmolie. Je maakt de smeuïge chocoladetaart gemakkelijk thuis, het is ook erg leuk om dit met het hele gezin te doen en je hele keuken zal lekker ruiken naar chocola.
Voor 1 taart 65 g plantaardige olie 220 g zuivelvrije melk 20 g agavesiroop (of honing)
100 gram | % ADH | Portie | |
Energie / kJ | 1325 | 878 | |
Energie / kCAL | 340 | 211 | |
Totaal vet | 3.2 | 8.7 | |
Vet Verzadigd | 1.5 | 1.1 | |
Koolhydraten | 78 | 32.5 | |
Waarvan Suikers | 32.7 | 14.5 | |
Voedings Vezel | 10.2 | 4.1 | |
Eiwit Totaal | 7.1 | 3.4 | |
Zout | 1.6 | 0.63 |
Ongeraffineerde rietsuiker*, boekweitmeel*, bruine rijstmeel*, cacaopoeder* (15%), tapiocameel*, glutenvrij bakpoeder (monocalciumfosfaat, maïszetmeel, natriumbicarbonaat), rijsmiddel (natriumbicarbonaat) , Zout.
*Uit biologische landbouw
Kan sporen van noten bevatten
Bewaar de mix op een koele, droge plaats. Eenmaal gemaakt, bewaar in een luchtdichte verpakking en eet het binnen 5 dagen.