Sinaspril Paracetamol 120mg Zetpil 10 stuks

Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.
4,99

Sinaspril Paracetamol 120mg Zetpil

Sinaspril paracetamol 120 mg zetpillen bevatten paracetamol. Paracetamol heeft pijnstillende en koortsverlagende werking. Te gebruiken bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid en koorts en pijn na inenting. Voor kinderen van 3 maanden tot 1 jaar.

  • Te gebruiken bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid
  • Paracetamol heeft pijnstillende en koortsverlagende werking
Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 8713304954673
Registratienummer 127860=22875
Productnaam Sinaspril Paracetamol 120 mg zetpil
Registratiecode RVG
ATC-code N02BE01
Netto inhoud 10 ST
GPC-nummer 10000856
GPC-omschrijving Pijnstiller algemeen
Dosering 1
Maximale dagdosering 2-3, afhankelijk leeftijd
Leeftijd 3 maanden tot 1 jaar
Gebruiksadvies Met puntzijde voorop anaal inbrengen, bevochtigen zetpil bevordert inglijden, 6 uur tussenpozen aanhouden. Dosering en maximale dagdosering is niet alleen afhankelijk van leeftijd, maar ook van lichaamsgewicht. Zie bijsluiter voor het juiste doseeradvies. Bij geen verbetering van de klacht niet langer gebruiken dan 5 dagen bij pijn en bij koorts niet langer dan 3 dagen, zonder overleg met arts.
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Verwijderinstructie Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Houdbaarheidinstructie Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op de verpakking achter 'Niet gebruiken na' of 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Risicowaarschuwing - Het is belangrijk om niet te veel te gebruiken, want dan kan dit geneesmiddel lever- en nierklachten geven. Wij adviseren u voor gebruik de bijsluiter te lezen. - Vermijd langdurig gebruik bij hoofdpijn, dit kan hoofdpijn veroorzaken. - Niet gebruiken bij slechte nier- of leverfunctie zonder overleg met een arts. - Bij pijn niet langer dan 5 dagen gebruiken of bij koorts niet langer dan 3 dagen gebruiken zonder overleg met een arts. - Bij kinderen jonger dan 4 jaar niet langer dan 2 dagen gebruiken zonder overleg met en arts.
Afleverstatus code AV
Afleverstatus omschrijving Algemene Verkoop
Toedingingsvorm Zetpil
Te gebruiken bij Bij milde tot matige pijn en/of koorts.
Niet gebruiken bij Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel.
Zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter
Borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking Lever- of nierstoornissen, syndroom van Gilbert, Glucose-6-fosfaatdehydrogenasedeficiëntie, hemolytische anemie, uitdroging, chronische ondervoeding, astmatisch zijn met allergie voor aspirine. Niet samen met bepaalde andere geneesmiddelen, zie bijsluiter.
Werkzame stoffen Paracetamol 120 mg
Document Lees voor gebruik de bijsluiter:
Toepassingsgebied Bij koorts en bij pijn

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de drogist van 13.00 uur tot 17.00 uur per mail ([email protected]) bereikbaar. We streven ernaar om binnen een halfuur reactie te geven op je vraag. Zolang je vraag niet beantwoord is raden wij je aan de aankoop uit te stellen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Dosering en gebruik

Voor rectaal gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter. Voor kinderen van 3 maanden tot 1 jaar (5,5 kg - 10 kg). Per keer 1 zetpil met een maximale aantal doses van 2 tot 3 zetpillen per dag. Dit is een geneesmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Samenstelling

Sinaspril Paracetamol 120 mg zetpillen bevatten per zetpil 120 mg paracetamol.

Productinformatie over Sinaspril Paracetamol 120mg Zetpil

  • Merk: Sinaspril
  • Ean: 8713304954673
  • Artikel: 1038-896

Sinaspril Paracetamol 120mg Zetpil 10 stuks

4,99
Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.