Pharma Nord Bio-bloeddruk + Kalium bestaat uit capsules en tabletten. De donkerbruine gelatinecapsules bevatten elk een unieke combinatie van co-enzym Q10, pycnogenol en vitamine D. De ovale, witte tabletten bevatten een kaliumzout. Bio-Bloeddruk helpt om een normale bloeddruk te behouden.
*Draagt bij aan het behoud van een normale bloeddruk
Gebruiksaanwijzing:
Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.
2 capsules en 1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in zijn geheel innemen.
Niet geschikt voor kinderen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dit supplement is geen vervanging voor geneesmiddelen die je arts heeft voorgeschreven. Als je bloeddruk problemen hebt overleg dan eerst met je arts voordat je dit supplement gaat gebruiken.
capsule: Palmolie, capsulewand: gelatine, bevochtigingsmiddelen: glycerol, Co-enzym Q10 (ubidecarenon), kleur: ammoniacaramel, en gezuiverd water, Pinus pinaster A (Pycnogenol®), vitamine D (cholecalciferol).
Tablet: Kalium (Kaliumchloride), vulstof: microkristallijne cellulose, antiklontermiddelen: tricalciumfosfaat, glansmiddelen: hyproxypropylmethyl cellulose, verstevigingsmiddel: siliciumdioxide, talk, kleur: titaniumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren.
Kalium is een essentieel mineraal dat voor het overgrote deel (98%) in de lichaamscellen voorkomt. Kalium is een elektrolyt, dat wil zeggen een elektrisch geladen atoom dat samen met het mineraal natrium bijdraagt aan het behoud van een normale vloeistof- en zoutbalans in het lichaam. Als we te veel zout eten, krijgen we te veel natrium binnen, dat water in het lichaam vasthoudt. Hoe meer kalium we consumeren, hoe meer natrium wordt uitgescheiden via de urine. Kalium krijgen we uit ons voedsel binnen via groente en fruit, vis, volkoren producten en yoghurt.