Niquitin Mini 4 mg Zuigtablet 60 stuks

Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.
21,50

Hulp bij het stoppen met roken

Niquitin Mini 4 mg Zuigtablet zijn nicotine vervangende zuigtabletten met muntsmaak. De zuigtabletten verminderen de ontwenningsverschijnselen die gepaard gaan met stoppen of verminderen met roken. 

De voordelen van NiQuitin Minizuigtablet

 • Vermindert snel de onverwachte trek in een sigaret.
 • Verlicht afkickverschijnselen.
 • Geeft 3x sneller de volledige dosis therapeutische nicotine af dan nicotine kauwgom
 • Verdubbelt de slagingskans om te stoppen met roken.¹
 • Suikervrij en frisse mint smaak.
 • De verpakking is makkelijk om mee te nemen

1versus placebo

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via drogist@plein.nl of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Meer informatie over Niquitin Mini 4 mg Zuigtablet

Niquitin verdubbelt je slagingskans!

Word je wel eens overvallen door een intens verlangen naar een sigaret? Versla dit verlangen met een NiQuitin Minizuigtablet en verdubbel je je kans 3x om te stoppen (versus wilskracht alleen). De zuigtabletten geven 3 keer sneller de volledige dosis nicotine af dan nicotine kauwgom om snel je trek in een sigaret te verminderen en ontwenningsverschijnselen te verlichten. Elke sigaret die je niet rookt is een overwinning voor jezelf.

Begin vandaag nog met je nieuwe rookvrije leven!
Hoe vastbesloten je ook bent om te stoppen, kan het soms ontzettend moeilijk zijn om die ene sigaret te weerstaan. Ook is de kans groot dat je te maken krijgt met ontwenningsverschijnselen, zoals hoofdpijn, slapeloosheid en nervositeit. NiQuitin helpt hierbij door de ontwenningsverschijnselen te verlichten en het verlangen naar een sigaret te verminderen. Het succesvolle Niquitin assortiment bestaat uit twee varianten voor elke type roker:

 • NiQuitin Transparante Pleisters - Verminderen 24 uur lang je behoefte aan een sigaret. Verkrijgbaar in drie doseringen.
 • NiQuitin Minizuigtabletten - Gaan de onverwachte trek in een sigaret tegen. De tabletten zijn suikervrij en hebben een intens frisse mint smaak. Verkrijgbaar in 1,5mg en 4mg.

Combineren mag!

Welke dosering heb ik nodig? - Rook je meer dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 4mg. - Rook je minder dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg.

Hoe gebruik ik NiQuitin Minizuigtablet? Volwassenen (18 jaar en ouder) - Begin met 8 tot 12 minizuigtabletten per dag voor een periode van maximaal 6 weken. Gebruik niet meer dan 15 minizuigtabletten per dag.
Verminder het aantal minizuigtabletten, afhankelijk van je behoefte om te roken.
Zodra je 1-2 minizuigtablet(ten) per dag neemt, kun je stoppen met de therapie. 

Let op
Dit is een geneesmiddel. Lees voorgebruik de bijsluiter. Bij twijfel laat je adviseren door je huisarts.

NiQuitin Minizuigtablet bevat nicotine.
Geen langdurig gebruik zonder medisch advies.
Lees voor gebruik de bijsluiter.
Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar en niet-rokers.
Jongeren (12 tm 17 jaar) dienen NiQuitin Minizuigtablet alleen op advies van een arts of apotheker te gebruiken.

Ingrediënten

Hulpstoffen: mannitol (E421), natriumalginaat, xanthaan gum, kaliumbicarbonaat, calcium polycarbophil, natriumcarbonaat anhydraat, kalium acesulfaam, magnesiumstearaat en smaakstoffen.

Productinformatie over Niquitin Mini 4 mg Zuigtablet

 • Merk: Niquitin
 • Ean: 8710537043792
 • Artikel: 1028-776
21,50
Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.