Nicorette Kauwgom Menthol Mint 4mg 105 stuks

Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.
30,31

Wil je stoppen met roken?

Nicorette kauwgom is geschikt voor rokers die een meer flexibele benadering willen om hun zin in roken te bedwingen, wanneer en waar ze het nodig hebben. Nicorette kauwgom is zowel aangewezen voor de methode van de 'directe rookstop' als voor 'stapsgewijs stoppen met roken'.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 3574661243832
Extra handel artikel aanduiding waarde 104194
Certificering Waarde N07BA01
Product naam Nicorette Menthol Mint 4 mg kauwgom
Registratiecode RVG
GPC Anti-rook middelen
Aanbevolen dosering 1, naar behoefte
Maximale dosering 14
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Gebruiks advies Gebruik 15 minuten voor en tijdens het kauwen geen zure dranken; langzaam en met tussenpozen kauwen, na ongeveer 30 minuten is alle beschikbare nicotine vrijgekomen. Niet langer dan 6 maanden gebruiken zonder overleg met arts.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking op een donkere plaats.
Advies voor weggooien Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Houdbaar Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Bijwerkingen en waarschuwingen Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar of zonder overleg met arts bij ontstekingen in mond, keel of slokdarm. Maximaal 6 maanden gebruiken zonder overleg met arts. Geen koffie, vruchtensap of frisdrank drinken gedurende 15 minuten voor en tijdens gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Verkoopsvoorwaarden Uitsluitend apotheek of drogist
Afleverstatus UAD
Toedingingsvorm Kauwgom
Gebruiksindicatie Hulpmiddel bij het stoppen met roken.
Contra-Gebruiksindicatie Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Ernstige hartaandoening, recente hersenbloeding, ontsteking mond, keel of slokdarm.
Gebruik tijdens zwangerschap Overleg arts
Gebruik tijdens borstvoeding Overleg arts
Gebruiksbeperking Hart of vaatklachten, allergische reacties, lever- of nieraandoening, suikerziekte, overactieve schildklier, tumor bijniermerg, maagzweer, slokdarmontsteking. Kauwgom kan problemen geven bij kunstgebit. Intolerantie bepaalde suikers. Niet i.c.m. bepaalde geneesmiddelen. Niet langer dan 6 maanden gebruiken.
Huisarts bezoeken Bij gebruik van medicijnen als theofylline, antidepressiva, antipsychotica, bètablokkers, medicijnen tegen hartritmestoornissen of tegen kanker. Bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Bij (ernstig) astma of COPD, hartaandoeningen en/of diabetes. Bij eerdere stoppogingen zonder resultaat.
Ingrediënten Nicotine 4 mg
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Bij stoppen met roken

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Hoe werkt Nicorette kauwgom?

Nicorette kauwgom bevat nicotine voor therapeutisch gebruik: minder dan in een sigaret, maar in een voldoende grote hoeveelheid om je te helpen uw onthoudingsverschijnselen onder controle te houden.

Hoe gebruikt je deze kauwgom?

Het is belangrijk deze kauwgom correct te gebruiken door de juiste kauwtechniek toe te passen. Kauw langzaam gedurende 10 seconden en "parkeer" de kauwgom tussen tandvlees en wang gedurende 1 minuut herhaal dit gedurende ongeveer 30 minuten.

Welke dosering moet je volgen?

Afhankelijk van je verslaving of de hoeveelheid sigaretten die je rookt kies je 2 of 4 mg Kauwgom.Wanneer je minder dan 20 sigaretten per dag rookt, raden wij Nicorette kauwgom 2 mg aan. Als je meer dan 20 sigaretten per dag rookt, is Nicorette kauwgom 4 mg geschikter

Hoe gebruik je Nicorette kauwgom?

Nicorette kauwgom moet langzaam worden gekauwd, volgens de instructies. Stoppen met roken U wilt volledig stoppen met roken.In de meeste gevallen volstaan 10 kauwgommen per dag. Maximum 14 kauwgommen per dag. De behandeling duurt normaal gezien minstens 3 maanden. Verminder na die eerste periode het aantal kauwgommen per dag geleidelijk aan. Stop met de behandeling zodra 1 à 2 kauwgommen volstaan. Minder gaan roken Wissel, in de mate van het mogelijke, sigaretten af met kauwgom. Gebruik de kauwgom zodra je zin krijgt om te roken. Gebruik elke dag voldoende kauwgommen, maximaal 14 stuks. Je moet het aantal sigaretten blijven afbouwen totdat je volledig gestopt bent. Vervolgens bouw je geleidelijk het aantal kauwgommen af. Stop met de behandeling van zodra 1 à 2 kauwgommen per etmaal volstaan.

Productinformatie over Nicorette Kauwgom Menthol Mint 4mg

  • Merk: Nicorette
  • Ean: 3574661243832
  • Artikel: 930-634
30,31
Niet verkrijgbaar in uw land
Het is wettelijk verboden om dit product naar België te versturen. Onze excuses hiervoor.