Edelgistvlokken geven een hartige smaak aan je gerechten zoals groente, rijst, pasta of aardappelen, snoep of sauzen. Probeer de Edelgistvlokken zo min mogelijk te verhitten. De vitamines blijven zo het best behouden. Voeg de edelgist daarom pas toe na het koken.
100% Edelgistvlokken
Gebruik: 1 tot 2 eetlepels per dag. Zo min mogelijk verhitten, omdat dan de vitamines het beste behouden blijven. Geeft een hartige smaak aan gerechten. Strooi over pasta, gegrilde groenten en salades. Lekker in soepen, sauzen en pesto.
100% Edelgistvlokken
Geen allergenen informatie bekend
Voedingswaarde per 100 gram DRI* Energie1630 kJ / 388 kcal Vetten4 gram - waarvan verzadigd0,7 gram Koolhydraten36,9 gram - waarvan suikers15,6 gram Vezels22 gram Eiwitten51,1 gram Zout0,1 gram Vitamine B1 (thiamine)2 mg182% Vitamine B2 (riboflavine)5 mg357% Vitamine B5 (niacine)46 mg288% Vitamine B62 mg143% Foliumzuur2300 mcg1150% Zink14,4 mg144% *DRI - Dagelijkse referentie-inname