Elektrische tandenborstels Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Oral-B PRO 2 2000N Elektrische Tandenborstel
Oral-B PRO 2 2000N Elektrische Tandenborstel
(14)
Maandag in huis
25% korting
59,99 (adviesprijs) 44,95
Bekijk product: Oral-B PRO 2 2000N Elektrische Tandenborstel
Jordan Elektrische Tandenborstel Clean Smile Zwart
Jordan Elektrische Tandenborstel Clean Smile Zwart
(0)
Maandag in huis
43% korting
39,99 (adviesprijs) 22,70
Bekijk product: Jordan Elektrische Tandenborstel Clean Smile Zwart
Jordan Elektrische Tandenborstel Clean Smile Roze
Jordan Elektrische Tandenborstel Clean Smile Roze
(0)
Maandag in huis
37% korting
39,99 (adviesprijs) 25,34
Bekijk product: Jordan Elektrische Tandenborstel Clean Smile Roze
Oral-B Junior Minnie Elektrische Tandenborstel
Oral-B Junior Minnie Elektrische Tandenborstel
(0)
Maandag in huis
20% korting
59,99 (adviesprijs) 47,99
Bekijk product: Oral-B Junior Minnie Elektrische Tandenborstel
Oral-B PRO 2 2500N Elektrische Tandenborstel
Oral-B PRO 2 2500N Elektrische Tandenborstel
(2)
Maandag in huis
20% korting
99,99 (adviesprijs) 79,95
Bekijk product: Oral-B PRO 2 2500N Elektrische Tandenborstel
Philips Sonicare For Kids HX6321/03
Philips Sonicare For Kids HX6321/03
(3)
Tijdelijk uitverkocht
37% korting
64,99 (adviesprijs) 40,95
Bekijk product: Philips Sonicare For Kids HX6321/03

Elektrische tandenborstel

Tegenwoordig poetst bijna iedereen elektrisch. Op Plein vind je een groot aanbod van elektrische tandenborstels van diverse merken.

Het is wetenschappelijk bewezen dat een elektrische tandenborstel meer tandplaque verwijdert dan een handtandenborstel. Op Plein vind je een breed aanbod van elektrische tandenborstels voor zowel volwassenen als kinderen van bekende merken als Oral-B en Philips Sonicare.

Voordelen elektrisch poetsen

Elektrisch poetsen maakt het poetsen makkelijker, doordat de tandenborstel het werk voor je doet. Bovendien zorgt elektrisch poetsen voor een zeer schoon gevoel en verwijder je met een elektrische tandenborstel veel meer plaqua dan met een handtandenborstel. Plaque is dé boosdoener voor het ontstaan van aandoeningen in de mond zoals gaatjes en tandvleesontsteking. Plaque is een laagje dat ontstaat op onze tanden door het eten en drinken gedurende de dag. De bacteriën die zich in de plaque bevinden, zorgen voor gaatjes en tandvleesontstekingen. Om deze aandoeningen te voorkomen is het belangrijk dat deze schadelijke plaque weg wordt gepoetst.

Plein heeft een uitgebreid assortiment elektrische tandenborstels, daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen elektrische tandenborstels voor kinderen en volwassenen. 

Elektrische tandenborstels voor volwassenen

Elektrische tandenborstels zijn er in diverse soorten en maten. Op Plein vind je elektrische tandenborstels van bekende merken als Oral-B, Philips Sonicare, Curaprox en Waterpik.

Oral-B elektrische tandenborstels

Oral-B heeft een breed assortiment aan elektrische tandenborstels. Oral-B staat voornamelijk bekend om de ronde borstelkop. Door de snelle beweging die deze tandenborstel maakt, ervaar je een zeer schoon gevoel en een optimale plaqueverwijdering.

Oral-B maakt onderscheid tussen 2D en 3D poetsen. Bij de 2D-variant maakt de borstelkop een ronddraaiende en een heen-en weergaande beweging. De 3D-variant heeft tevens een pulserende activiteit. Tenslotte heeft Oral-B ook een elektrische tandenborstel ontwikkeld met een langwerpige borstelkop, de TriZone. Deze lijkt meer op een handtandenborstel, maar verwijdert aanzienlijk meer tandplaque.

Philips Sonicare elektrische tandenborstels

De Philips Sonicare elektrische tandenborstel heeft een langwerpige borstelkop en geeft een sonische beweging. De borstel beweegt op zeer hoge frequentie heen en weer. Dit zorgt ervoor dat de plaque van de tanden en kiezen wordt afgeveegd. Daarnaast komen er microbelletjes tussen de tanden en kiezen die zorgen voor een aangenaam, schoon gevoel in de mond.

Curaprox elektrische tandenborstels

Curaprox heeft een hydrodynamische tandenborstel met een ovale borstelkop op de markt gebracht. Deze elektrische tandenborstel heeft een tweevoudige werking. De haren poetsen niet alleen de tanden en kiezen schoon, door de snelle beweging spoelt het water, wat zich in de mond bevindt, de plaque tussen de tanden en kiezen weg.

Waterpik elektrische tandenborstels

De sonische elektrische tandenborstels van Waterpik bieden, door de heen- en weergaande beweging, een krachtige reiniging van het gebit. De borstelkop bevat zeer zachte borstelharen waardoor het poetsen als erg prettig ervaren wordt.

Elektrische tandenborstel kind

Kinderen vinden tandenpoetsen vaak niet de leukste activiteit van de dag. Maar juist voor kinderen is het belangrijk om de plaque goed weg te poetsen. Als de tanden en kiezen net doorbreken is namelijk het glazuur nog zeer gevoelig voor gaatjes. Om toch al het plaque goed te verwijderen en er een leuke activiteit voor de kinderen van te maken, is een elektrische tandenborstel voor kinderen een uitkomst.

De tandenborstels hebben een vrolijk, gekleurd uiterlijk waardoor het poetsen voor de kinderen aantrekkelijk wordt. Uiteraard is er rekening gehouden met de kindermond. De borstelkop is kleiner, waardoor alle lastige plekken in de kindermond toch goed bereikbaar zijn. Op Plein vind je de elektrische tandenborstels voor kinderen van de merken Oral-B en Philips Sonicare.

Elektrische tandenborstel kopen

Op Plein heb je keuze uit een ruim assortiment met daarin de beste elektrische tandenborstels. Verzorg en reinig ook jouw gebit optimaal en kies voor een elektrische tandenborstel. Bestel direct online en je bestelling wordt zo spoedig mogelijk verstuurd.

Wil je meer informatie of heb je vragen over een elektrische tandenborstel, neem dan contact op met onze mondhygiëniste Marjolein via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200. Zij geeft je graag een persoonlijk advies over welke elektrische tandenborstel het beste bij jou past.