Zylkene

Zylkène is een natuurlijk product dat kan ondersteunen bij verschillende vormen van angst en stress bij honden en katten. Het helpt huisdieren snel met veranderingen in hun leefsituatie om te gaan.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Zylkene Antistress 75 mg
Zylkene Antistress 75 mg
30 capsules
(0)
Morgen in huis
25,36
Bekijk product: Zylkene Antistress 75 mg
Zylkene Antistress 225 mg
Zylkene Antistress 225 mg
30 capsules
(0)
Morgen in huis
10% korting
42,95 (adviesprijs) 38,81
Bekijk product: Zylkene Antistress 225 mg
loreal-logo

Zylkène Anti-Stress Capsules

Zylkène is een natuurlijk product dat kan ondersteunen bij verschillende vormen van stress bij zowel honden als katten. Zylkène helpt huisdieren snel met veranderingen in hun leefsituatie om te gaan. Hierdoor kunnen ze zich beter aanpassen en zullen er geen fysieke of emotionele problemen ontstaan. Zylkène bevat het wereldwijd gepatenteerde decapeptide α-casozepine dat via een natuurlijk proces uit melkeiwit (caseïne) gewonnen is.

Wanneer gebruik ik Zylkène?

Bij kortdurende stress (verblijf in pension etc.) kan je 1 tot 2 dagen van tevoren beginnen met Zylkène. Blijf Zylkène gebruiken gedurende de periode van stress. Bij bestaande, langdurige stress kun je voor het beste resultaat Zylkène 1 tot 2 maanden geven. Als aanvulling op het gebruik van Zylkène kan ook gedragstraining er toe bijdragen stress-gerelateerd gedrag te veranderen.

Hoe dien ik Zylkène toe?

Zylkène is eenvoudig toe te dienen: open de capsule en meng het wateroplosbare poeder met wat eten of een snoepje zoals een stukje worst, kaas of vis. Je kunt de capsules ook in hun geheel geven.

Zylkène hoeft maar 1 keer per dag gegeven te worden. De gemiddelde dagelijkse hoeveelheid bedraagt 15 mg/kg. Na 15-30 dagen dient er een evaluatie van het gedrag plaats te vinden en kan, indien nodig, het gebruik worden aangepast. Zylkène is verkrijgbaar in75 mg, 225 mg en 450 mg capsules, ieder met een eigen kleurcode en wordt geleverd in een verpakking van 30 capsules.

Zylkène kopen op Plein.nl

Zylkène koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Zylkène is bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Zylkène? Neem dan gerust contact met ons op.