toon categorieën & filters

Zoomer

Zoomer is een bedrijf dat innovatief speelgoed op de markt brengt met daarin technologie om het spelen interactief te maken voor de kinderen. Met Spin Master als moederbedijf, heeft Zoomer vestigingen over de hele wereld.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Zoomer Hungry Bunnies
Zoomer Hungry Bunnies
(0)
Morgen in huis
38% korting
24,95 (adviesprijs) 15,35
Bekijk product: Zoomer Hungry Bunnies

Zoomer speelgoed

Zoomer is een onderdeel van Spin Master LTD. Wat zij doen is het maken van speelgoed voor kinderen met daarin technologie om het interactief te maken voor de kleintjes onder ons. Spin Master is inmiddels wereldwijd actief.

Zoomer Hungry Bunnies

Ontmoet de altijd hongerige Zoomer Hungry Bunnies. Deze schattige konijntjes zijn dol op eten en zijn met hun echte, dierlijke kenmerken een nieuwe aanwinst in de Zoomer-familie. Kietel hun buikje of aai over hun pluizige oren en hoofd, en ze zullen op je liefde reageren. Of druk op hun neus voor schattige konijnengeluidjes. De Zoomer Hungry Bunnies hebben expressieve, lichtgevende ogen die precies laten zien hoe ze zich voelen. Naast dat ze van jouw aandacht houden, hebben ze altijd zin om te eten. Voed jouw Hungry Bunny met de papierentraktaties totdat haar buikje vol is en het zal poepen net als een echt konijn! Iedere Hungry Bunny wordt geleverd met 80+ papieren traktaties om jouw Zoomer Hungry Bunnies volledig te verzorgen!

Zoomer speelgoed kopen op Plein

Op zoek naar het interactieve en uitdagende speelgoed van Zoomer? Ontdek het assortiment met Zoomer speelgoed bij Plein en bestel vertrouwd en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis!