Wartner

Last van wratten of kalknagels? Wartner staat voor het effectief en gemakkelijk verwijderen van wratten. Daarnaast is Wartner ook specialist op het gebied van kalknagels en schimmelnagels.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Wartner Kalknagel Gel
Wartner Kalknagel Gel
7 ml
(0)
Morgen in huis
16% korting
34,95 (adviesprijs) 29,50
Bekijk product: Wartner Kalknagel Gel
Wartner Wrattenpleister
Wartner Wrattenpleister
24 stuks
(0)
Morgen in huis
11% korting
22,95 (adviesprijs) 20,33
Bekijk product: Wartner Wrattenpleister
Wartner Wrattenverwijderaar
Wartner Wrattenverwijderaar
50 ml
(1)
Morgen in huis
15% korting
22,95 (adviesprijs) 19,50
Bekijk product: Wartner Wrattenverwijderaar
Wartner Kalknagelpen
Wartner Kalknagelpen
4 ml
(0)
Morgen in huis
14% korting
29,95 (adviesprijs) 25,64
Bekijk product: Wartner Kalknagelpen

Wartner

Wartner is dé specialist in het verzorgen en verwijderen van wratten, likdoorns en kalknagels. Naast het verwijderen van wratten en likdoorns zorgt Wartner ook voor verzorging van de voeten. 

Wartner tegen wratten

Wratten kunnen ontstaan door een huidinfectie van het humaan papillomavirus. Ongeveer één op de vijf gezinnen heeft de afgelopen twee jaar last van wratten gehad. Het is dus een veelvoorkomend probleem. Wratten zijn erg besmettelijk, waardoor snelle verwijdering ervan aan te bevelen is.

Door de producten van Wartner is het verwijderen van wratten makkelijker geworden. Met de Wartner producten kan je de wrat namelijk bevriezen tot in de kern, waardoor deze gemakkelijk verwijderd wordt.

Wartner kalknagelpen

De kalknagelpen van Wartner is eenvoudig in gebruik en dringt diep door in de nagel. Hierdoor hoef je de nagel niet meer te vijlen. De kalknagelpen kan ook gebruikt worden bij schimmelnagels. 

Wartner kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment van Wartner bij wratten, likdoorns en kalknagels. Ontdek nu het aanbod en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.