Versace

Het high fashion merk Versace heeft naast kleding ook velen geuren op de markt gebracht. Geuren zoals Versace Red Jean geeft iedere vrouw een frisse en bloemige geur voor de hele dag.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Versace Red Jeans Eau de Toilette Spray
Versace Red Jeans Eau de Toilette Spray
75 ml
(0)
Morgen in huis
17,57
Bekijk product: Versace Red Jeans Eau de Toilette Spray

Versace parfum

Versace is in 1978 opgericht door Gianni Versace met de focus op de high fashion industrie. Tegenwoordig kent iedereen het fashion merk Versace wel als een van te top fashion merken in de wereld. Naast Fashion heeft Versace ook verschillende geuren uitgebracht zoals haar bekende Eros geur voor mannen. Natuurlijk heeft Versace ook geuren voor vrouwen zoals de Versace Red Jeans Eau de Toilette Spray.

Versace Red Jeans

De heerlijke Versace geur voor vrouwen, Versace Red Jeans, heeft een frisse en bloemige geur. De Red Jeans geur van Versace komt overeen met de natuurlijke aroma’s van de lente. Deze geur heeft Versace samengesteld met aroma's van fresia, rode pioenroos, jasmijn, gardenia, sandelhout, vanille en musk. Versace Red Jeans blijft lang zitten en is daarom perfect om gedurende de dag te dragen.

Versace parfum kopen op Plein

De heerlijke geuren van Versace koop je op Plein. Het high fashion merk Versace heeft haar eigen luxueuze geuren zoals Versace Red Jean. De Frisse en bloemige geur is perfect voor iedere vrouw die een lang houdende geur wilt gedurende de hele dag. Deze luxueuze geur van Versace koop je op Plein. Altijd snel in huis!