toon categorieën & filters

Unicare

De zachte maandlenzen van Unicare zijn van hoge kwaliteit en voelen comfortabel aan in het oog. Verkrijgbaar in meerdere sterktes. De lenshouders zijn geschikt voor het hygiënisch bewaren van je lenzen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Unicare Lenshouder Plat
Unicare Lenshouder Plat
(0)
Direct leverbaar
15% korting
1,05 (adviesprijs) 0,89
Bekijk product: Unicare Lenshouder Plat
Unicare Lenshouder
Unicare Lenshouder
(0)
Direct leverbaar
1,35
Bekijk product: Unicare Lenshouder
Unicare Maandlens Zacht -4,25
Unicare Maandlens Zacht -4,25
1 Stuk
(0)
Direct leverbaar
5,78
Bekijk product: Unicare Maandlens Zacht -4,25

Unicare contactlenzen 

Unicare is meer dan 30 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van alles-in-één vloeistoffen voor contactlenzen. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een specialist in het maken van lensvloeistoffen. Maar niet alleen voor lenzenvloeistof kun je bij Unicare terecht. Ook leveren ze hoge kwaliteit maandlenzen, oogdruppels en lenzenhouders. Daardoor is Unicare uitgegroeid tot een product dat te verkrijgen is in een groot aantal Europese landen.

Unicare lenzenvloeistof

Unicare kent de wereld van contactlenzen en speelt in op de ontwikkelingen hierin. Hierdoor kan Unicare altijd goede producten van hoge kwaliteit blijven leveren. Op het gebied van zachte contactlenzen is Unicare één van de specialisten in lenzen en lenzenvloeistoffen. Op het gebied van harde contactlenzen is Unicare één van de specialisten in lenzenvloeistoffen.

Als je wilt weten wat je oogsterkte is ga je natuurlijk eerst naar de opticien of oogarts. Daar kunnen je ogen gecontroleerd worden. Daarnaast raad Unicare je aan om eens per jaar een oogcontrole te laten uitvoeren, zodat je zeker weet dat je nog steeds de juiste sterkte van de lens koopt.