toon categorieën & filters

Toco Tholin

De crème van Toco Tholin bevat 7 etherische oliën die zijn gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De crème van Toco Tholin heeft een ontspannende en positieve werking op lichaam en geest.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Toco Tholin Druppels Groot
Toco Tholin Druppels Groot
6 ml
Tijdelijk uitverkocht
11% korting
5,29 (adviesprijs) 4,73
Bekijk product: Toco Tholin Druppels Groot

Toco Tholin

Het unieke recept van Toco Tholin is gebaseerd of 7 zuivere etherische oliën die zijn gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De positieve kracht van deze oliën is al duizend jaren bekend en beschreven in vele boeken over planten en kruiden.

Etherische oliën hebben velen voordelen, waaronder ontspanning en een positief effect op lichaam en geest. Daarnaast verzacht het de luchtwegen voor een frissere en betere ademhaling. Eenmaal aangebracht op de huid, dringt de crème van Toco Tholin diep in de spieren door wat zorgt voor een weldadige invloed.

Goed om te weten

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing bij dit product. De gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Toco Tholin kopen op Plein

Toco Tholin koop je op Plein. De ontspannende crème van Toco Tholin bevat 7 etherische oliën die onder andere een ontspannen en positieve werking hebben op lichaam en geest. Bestel Toco Tholin op Plein. Altijd snel in huis!