The Body Shop

The Body Shop specialiseert zich in de beste huidverzorging voor jou. Naast de beste huidverzorging focust The Body Shop zich op het creëren van een positieve impact op de wereld met haar Community Trade.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

The Body Shop Tea Tree Olie
The Body Shop Tea Tree Olie
10 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
38% korting
14,99 (adviesprijs) 9,23
Bekijk product: The Body Shop Tea Tree Olie

The Body Shop

The Body Shop heeft zich gespecialiseerd in het creëren van de beste verzorgingsproducten voor jouw huid. Het oorspronkelijk Engelse bedrijf is opgericht in 1976 door Anita Roddick. Naast haar passie voor huidverzorging wilt zij met The Body Shop een positieve impact maken op de wereld. Dit doet zij onder andere met het handelsprogramma Community Trade, eerlijke handel binnen de beauty-industrie. 

The Body Shop Tea Tree Oil

De Tea Tree olie van The Body Shop heeft een zuiverende maar ook krachtige werking. De biologische tea tree-blaadjes zijn geoogst doormiddel van de Community Trade van The Body Shop. De blaadjes zijn binnen 12 uur op duurzame wijze met de hand geoogst voor een zuivere en krachtige Tea Tree Oil.

The Body Shop kopen op Plein

De producten van The Body Shop koop je op Plein. Alle producten van The Body Shop zorgen voor een optimale huidverzorging en een positieve impact op de wereld. Op Plein vind je de producten van The Body Shop. Bestel nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!