Solligne

Solligne wimper- en wenkbrauwverf is gemakkelijk in gebruik, zorgt voor een natuurlijk resultaat, bevat geen waterstofperoxide en hoeft niet gemengd te worden. Solligne wimper- en wenkbrauwverf blijft tot wel 2 tot 3 weken goed zitten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Solligne Instant Colour Brown
Solligne Instant Colour Brown
(0)
Tijdelijk uitverkocht
11% korting
14,95 (adviesprijs) 13,35
Bekijk product: Solligne Instant Colour Brown
Solligne Instant Colour Brown/Black
Solligne Instant Colour Brown/Black
(0)
Tijdelijk uitverkocht
12% korting
14,95 (adviesprijs) 13,17
Bekijk product: Solligne Instant Colour Brown/Black

Solligne

Solligne is een lijn (ligne) geïnspireerd op de pure Scandinavische natuur met slimme beauty oplossingen volledig afgestemd op de laatste trends en innovaties. 

Solligne wimper- en wenkbrauwverf

In 2015 is Solligne in Nederland ontwikkeld door experts met meer dan 30 jaar ervaring in de cosmetica branche. Het eerste product uit het Solligne assortiment is een wimper- en wenkbrauwverf. De producten van Solligne bevatten geen waterstofperoxide, wat vanaf 2016 wettelijk verboden is en niet meer mag worden toegepast in behandelingen die direct met de huid in contact komen.

Een ander bijkomend voordeel is dat de verf niet meer gemengd hoeft te worden en het is tevens zeer gemakkelijk en veilig binnen 3 minuten aan te brengen. Tevens geschikt voor de allergiegevoelige huid. De verf biedt een ‘natural beauty look’ voor ieder moment van de dag. Ideaal voor van de zomer: geen uitlopende mascara meer op een zonnige stranddag!

De verf blijft ongeveer 2 tot 3 weken zitten en de verpakking is goed voor circa 6 behandelingen. De inhoud van de set bestaat uit één kleurgel (5ml), twee wattenstaafjes, mascaraborsteltje, tien wimperblaadjes, één beschermende crème, één naald om de tube te openen en één gedetailleerde gebruiksaanwijzing. De verf is verkrijgbaar in drie kleuren, bruin, bruin-zwart en zwart.