Rotastak

Rotastak snacks zijn ideaal als tussendoortje of beloning voor jouw konijn of knaagdieren. Iedereen verdient wat lekkers op zijn tijd, zeker je favoriete knager! Je lieveling zal smullen van deze traktaties.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Rotastak Scrummy Choc Drops
Rotastak Scrummy Choc Drops
50 gr
(0)
Vrijdag in huis
1,56
Bekijk product: Rotastak Scrummy Choc Drops
Rotastak Tasty Milk Drops
Rotastak Tasty Milk Drops
50 gr
(0)
Vrijdag in huis
1,87
Bekijk product: Rotastak Tasty Milk Drops

Rotastak

De heerlijke snacks van Rotastak zijn een ware traktatie voor jouw lieve knaagdier. Rotastak heeft lekkere snacks met verschillende smaken zoals Chocolade en Melk. De Snack drops van Rotastak zijn geschikt voor konijnen, cavia's, hamsters, gerbils, muizen en ratten. De traktatie wordt verpakt per 50 gram. 

Samenstelling

De samenstelling van de Rotastak snack drops bestaat uit Oliën en vetten, granen, diverse suikers, melk- en melkproducten, plantaardige bijproducten en mineralen. 

Voedingsadvies

De snacks is niet bedoeld om vaak gegeven te worden. Er wordt aanbevolen niet meer dan vijf per dag te geven. Schoon en vers drinkwater is altijd van groot belang. Ten slotte is het niet erg als kinderen de Milk of Chocolade drops per ongeluk opeten. 

Rotastak kopen op Plein

Trakteer jouw lieve huisdier op een speciale snack. De heerlijke snack drops van Rotastak zijn ideaal om jouw knaagdier te verwennen. Bekijk het volledige assortiment van Rotastak op Plein. Rotastak koop je op Plein. Altijd snel in huis!