Promensil

Promensil is jouw oplossing tijdens de overgang. De unieke samenstelling van de Promensil producten helpt ter verlichting van opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Promensil Menopauze Original
Promensil Menopauze Original
90 tabletten
Morgen in huis
31% korting
57,99 (adviesprijs) 39,91
Bekijk product: Promensil Menopauze Original
Promensil Cooling Spray
Promensil Cooling Spray
75 ml
(0)
Morgen in huis
14% korting
19,99 (adviesprijs) 17,10
Bekijk product: Promensil Cooling Spray

Promensil

Iedere vrouw maakt op een gegeven moment de overgang mee. Promensil helpt jou gemakkelijk de overgang door te komen. In Nederland zijn er ongeveer 1,6 miljoen vrouwen in de overgang, dus je bent niet alleen! Promensil heeft diverse producten die deze fase in jouw leven gemakkelijker maken.

Promensil Menopauze Original

Promensil Menopauze Original is een kruidenpreparaat dat Isoflavonen afkomstig uit de Rode Klaver bevat. Iedere tablet bevat 40mg Isoflavonen van een natuurlijke bron en constante kwaliteit. Promensil Menopauze Original is de oplossing bij het verlichten van overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en wisselende stemmingen. 

Promensil Cooling Spray 

De Cooling Spray van Promensil is een directe oplossing voor opvliegers en nachtelijk transpireren dat tijdens de overgang veel voor kan komen. De spray is gemakkelijk te gebruiken door simpelweg op de huid te spuiten. Met het kleine formaat is de Cooling Spray van Promensil gemakkelijke mee te nemen in je handtas of op te bergen in je nachtkastje.

Goed om te weten: Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Promensil kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Promensil. Kom de overgang gemakkelijk door met Promensil. Bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!