Pinex

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Pinex Paracetamol Aarbeiensmaak
Pinex Paracetamol Aarbeiensmaak
100 ml
Tijdelijk uitverkocht
4,98
Bekijk product: Pinex Paracetamol Aarbeiensmaak

Pinex

Pinex heeft paracetamol producten waarvan de toedieningsvorm niet standaard is. Vooral voor mensen die moeite hebben om de ouderwetse paracetamol tablet doorgeslikt te krijgen zijn de producten van Pinex een oplossing.

  • Pinex Paracetamol drank met aardbeiensmaak. Geschikt vanaf de leeftijd van 3 maanden.
  • Pinex Paracetamol Caplet. Door de ovale vorm en het gladde laagje vinden veel mensen dit prettiger om door te slikken dan de gewone ronde tablet. De Caplet 500 mg is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 8 jaar oud.
  • Pinex Smelttablet laat je smelten op je tong en de paracetamol slik je door met je speeksel. Je hebt dus geen water nodig. Dit kan handig zijn voor onderweg. Als je het prettiger vindt om de smelttablet wel in te nemen met water of oplossen op een lepel met water dan mag dat ook. Pinex smelttablet heeft een aardbeiensmaak en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Pinex online kopen

Lees voordat je de geneesmiddelen van Pinex gaat gebruiken de bijsluiter, hierin staan waarschuwingen en belangrijke informatie over bijwerkingen en doseringen. Als je vragen hebt over de Paracetamol producten van Pinex dan kun je contact opnemen met onze Drogist.

Je kunt de paracetamol producten online bestellen op Drogistplein. Als je ze voor 22.00 uur besteld worden ze mits voorradig de volgende dag al thuis bezorgd.