toon categorieën & filters

Osmosoft

Osmo Soft huidgel helpt bij brandwonden en verbranding door de zon. De 4-in-1 behandeling verzacht, vermindert roodheid van de huid, rehydrateert en bevordert de genezing van de huid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Osmosoft Huidgel
aanbieding
Osmosoft Huidgel
50 gr
Direct leverbaar
25% korting
7,99 (adviesprijs) 5,99
Bekijk product: Osmosoft Huidgel
Osmosoft Huidgel
aanbieding
Osmosoft Huidgel
150 gr
Direct leverbaar
25% korting
13,99 (adviesprijs) 10,49
Bekijk product: Osmosoft Huidgel

Osmo Soft

Osmo Soft is een doeltreffende 4-in-1-behandeling voor de verzorging van zonnebrand en eerstegraads- en oppervlakkige tweedegraadsbrandwonden. Met zijn viervoudige werking zorgt Osmo Soft voor een snel herstel:

  1. Verzacht. De hydrogel heeft een kalmerend effect op de verbrande huid. Let op: het is altijd aan te raden om de brandwond vooraf gedurende 15 minuten af te koelen met water van 15°C..
  2. Rehydrateert. Het watervasthoudend vermogen en de osmotische eigenschappen van Osmo Soft zorgen voor een snelle hydraterende werking van het huidoppervlak.
  3. Vermindert roodheid van de huid. Na 48 uur is meer dan de helft van de roodheid van de huid verdwenen.
  4. Bevordert de genezing van brandwonden. De hyperosmotische werking zorgt voor een snelle genezing van eerstegraads- en oppervlakkige tweedegraadsbrandwonden bij volwassenen en kinderen ouder dan één jaar.

Hoe werkt Osmo Soft?

Het Osmo Soft-concept is gebaseerd op zijn moleculaire structuur in de vorm van een 'polyacrylaat kooi' die het een hoog osmotisch vermogen geeft. De hyperosmotische structuur van Osmo Soft trekt watermoleculen uit de onderste lagen van de lederhuid naar de bovenste lagen van de lederhuid, die uitgedroogd zijn door verbranding.

Osmo Soft kopen op Plein.nl

Osmo Soft is jouw 4-in-1-behandeling bij brandwonen en verbranding door de zon. Bestel Osmo Soft voordelig en veilig bij Plein. Altijd snel in huis.