Orbiloc

In het donker je hond uit laten kan erg gevaarlijk zijn. Met een veiligheidslamp van Orbiloc ben je al zichtbaar op een afstand van 5 kilometer. Op Plein.nl kun je de Orbiloc veiligheidslampjes online kopen en heb je ze morgen in huis.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Orbiloc Quick Mount Adjustable
Orbiloc Quick Mount Adjustable
(0)
Morgen in huis
23% korting
9,75 (adviesprijs) 7,49
Bekijk product: Orbiloc Quick Mount Adjustable
Orbiloc Clip
veilig wandelen
Orbiloc Clip
(0)
Morgen in huis
5,99
Bekijk product: Orbiloc Clip

Orbiloc Dual Veiligheidslampen

Het meest voorkomende en gevaarlijkste probleem bij het uitlaten van je hond in het donker is dat automobilisten jou en je hond niet (goed) zien. Niet alleen als je de straat oversteekt, maar ook als je 'veilig' op de stoep wandelt met je hond, loop je (zeker bij in- en uitritten) het gevaar om aangereden te worden.

Orbiloc komt met de ideale oplossing. Orbiloc produceert en verkoopt hoogwaardige LED-verlichting voor de veiligheid van jou en je trouwe viervoeter. De veiligheidslampen van Orbiloc zijn duurzaam, licht en waterdicht. De veiligheidslampen zorgen ervoor dat je zichtbaar bent voor anderen op een afstand van 5 kilometer wanneer je in het donker aan het wandelen bent.

  • Uniek lensontwerp met een grote hoek van 270º.
  • Zichtbaar tot 5 kilometer
  • Waterdicht tot een diepte van 100 meter
  • Schokbestendig - tot wel 100 kg.
  • Langdurige levensduur van de batterij - 100 uur in continue stand en 250 uur in knipper stand.

Zichtbaar in alle richtingen

De kracht van het licht wordt gereflecteerd in de omgeving en de unieke lens verdeelt het licht in een 270º boog. Dit zorgt ervoor dat het licht zichtbaar is in alle richtingen, waardoor andere weggebruikers voldoende tijd hebben om te reageren.

Waterdicht, schokbestendig en bestand tegen extreme temperaturen.

Orbiloc Dual Safety Light is waterdicht tot een diepte van 100 meter volgens de IPX8 standaard. IPX geeft aan hoe waterbestendig een product is tegen regen en als het ondergedompeld wordt in water. Orbiloc Dual heeft het hoogste niveau van het certificaat (IPX8). De lampjes werden getest in een manometer met water, waar het werd blootgesteld aan 11 bar, met een diepte van 100 meter, gedurende 1 uur. Dankzij deze waterbestendigheid biedt dit je hond de mogelijkheid om met het lampje te zwemmen of in de sneeuw te spelen. Verder zijn de veiligheidslapmpjes getest in extreme temperaturen van 50 º C tot -40 ºC. Ook kan de Orbiloc wel tegen een stootje. Tot wel 100 kilogram is geen probleem. Deze lampjes zijn dus uitstekend geschikt voor grote en zware honden die wild en hard kunnen spelen.

Orbiloc veiligheidslampjes met twee verschillende standen

De Obiloc Dual Safety Light heeft twee standen, de knipper stand en de constante stand. De unieke ‘Mode Selector Ring’ kan zowel links of rechts eindeloos naar de verschillende standen worden gedraaid. De knipper stand (..) en de constante stand (-) symbolen zijn duidelijk aan de bovenkant van de Orbiloc aangegeven.

De levensduur van de batterij van de Orbiloc veiliheidslampjes is 100 uur wanneer het veiligheidslicht op de constante stand staat en 250 uur wanneer deze op de knipperstand staat.

Orbiloc Veiligheidslampjes online kopen

De Orbiloc Dual Veiliheidslampen koop je gemakkelijk en veilig online op huisdierplein. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over Orbiloc? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.