MyTest

De zelftesten van MyTest zijn snel en eenvoudig thuis te gebruiken en bovendien helemaal veilig. Na gebruik kun je het resultaat al relatief snel uitlezen. Op Plein vind je de MyTest Cholesterol en Mytest Urineweginfectie.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

MyTest Cholesterol
MyTest Cholesterol
2 stuks
(0)
Morgen in huis
10% korting
14,99 (adviesprijs) 13,49
Bekijk product: MyTest Cholesterol
MyTest Urineweginfectie
MyTest Urineweginfectie
3 stuks
(0)
Morgen in huis
10% korting
14,99 (adviesprijs) 13,49
Bekijk product: MyTest Urineweginfectie

MyTest zelftesten

De zelftesten van MyTest zijn snel en eenvoudig thuis te gebruiken en bovendien helemaal veilig. Na gebruik kun je het resultaat al relatief snel uitlezen. Er zijn 2 verschillende zelftesten geintroduceerd. Dit zijn de MyTest Cholesterol en Mytest Urineweginfectie. Hieronder zullen de verschillende zelftesten nader worden toegelicht.

MyTest Cholesterol

Zelftest om het totale cholesterol in het bloed te meten. Beginnend met een enkele druppelbloed dat bijvoorbeeld verkregen wordt vanaf de vingertop. Resultaat na 40 seconden na gebruik.

MyTest Urineweginfectie

Zelftest voor het meten van witte bloedcellen, bloed, nitrieten en eiwitten in de urine. Met behulp van deze test kun je een urinewegifectie veaststellen. Resultaat wordt verkregen met behulp van ochtendurine. Resultaat na 2 minuten na gebruik.

MyTest zelftesten kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment MyTest producten. Alle zelftesten die je nodig hebt voor het meteen van Cholesterol of Urineweginfectie. Kies jouw zelftest en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

Heb je vragen over één van de producten van Mytest of wil je advies over welk product je moet kopen? Neem dan contact op met onze Drogist Marjolein via drogist@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200.