Multi-Gyn

Door de lage Ph waarde is de vagina van nature zuur. De producten van Multi-Gyn ondersteunen je een gezonde vaginale flora en bieden een optimale intieme hygiëne met behoud van de optimale zuurgraad in vagina. Ontdek en bestel bij Plein
Lees meer

Resultaten 1 t/m 7 van 7

Multi-Gyn Bruistablet Vaginaal
Multi-Gyn Bruistablet Vaginaal
10 stuks
Morgen in huis
7,41
Bekijk product: Multi-Gyn Bruistablet Vaginaal
Multi-Gyn Vaginale Douche
Multi-Gyn Vaginale Douche
Morgen in huis
10,49
Bekijk product: Multi-Gyn Vaginale Douche
Multi-Gyn FemiWash
Multi-Gyn FemiWash
100 ml
Morgen in huis
6,50
Bekijk product: Multi-Gyn FemiWash
Multi-Gyn Actigel
Multi-Gyn Actigel
50 ml
(0)
Morgen in huis
15,99
Bekijk product: Multi-Gyn Actigel
Multi-Gyn LiquiGel
Multi-Gyn LiquiGel
30 ml
Morgen in huis
11,37
Bekijk product: Multi-Gyn LiquiGel
Multi-Gyn FloraPlus
Multi-Gyn FloraPlus
5 tubes
Morgen in huis
10% korting
17,49 (adviesprijs) 15,79
Bekijk product: Multi-Gyn FloraPlus
Multi-Gyn IntiSkin
Multi-Gyn IntiSkin
40 ml
Morgen in huis
6% korting
9,99 (adviesprijs) 9,44
Bekijk product: Multi-Gyn IntiSkin

Multi gyn

De vagina heeft een lage Ph waarde, dat wil zeggen dat de vagina van nature zuur is. De lactobacillen in de vagina bepalen voor een grootdeel de zuurgraad. Gebruik van zeep kan deze zuurgraad verstoren. De producten van Multi-Gyn ondersteunen een gezonde vaginale flora en bieden een optimale intieme hygiëne met behoud van de optimale zuurgraad in vagina. Multi-Gyn herstelt de balans op een natuurlijke en veilige manier waardoor de klachten zoals vaginale jeuk, roodheid en irritatie, overmatige afscheiding, nare geur en droogheid op een effectieve manier worden behandeld. Multi-Gyn verlicht direct vaginale ongemakken door slechte bacteriën en schimmels te onderdrukken, zodat de goede lactobacillen weer de overhand kunnen krijgen en de microorganismen in de vagina weer in harmoni met elkaar leven.

  • Vaginale schimmel
  • vaginale droogheid
  • Vaginale hygiene

Vaginale problemen

Multi-Gyn verzorgt de vagina en voorkomt en behandeld vaginale problemen. De producten van Multi-Gyn zijn klinisch getest en worden aanbevolen door door huisartsen en gynaecologen. De producten van Multi-Gyn bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zijn alcoholvrij en hebben geen toegevoegde conserveringsmiddelen. De producten kunnen naast geneesmiddelen en medicatie gebruikt worden en zijn veilig in het gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Als de vaginale klachten niet verbeteren na behandeling of regelmatig terugkeren dan is het raadzaam om een arts te raadplegen.

Multi Gyn online kopen

De producten van Multi Gyn zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en helpen je vagina gezond te houden. Wil je Multi Gyn proberen? Koop de producten dan eenvoudig online bij Drogistplein. Voor 22:00 bestelt is de volgende dag al in huis. Als je voor meer dan 25 euro bestelt, is de bezorging zelfs gratis. Zo kun je eenvoudig, voordelig en snel genieten van de verzorging van Multi Gyn.